More

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso obține victoria în Cehia

  Motomondialul de viteză și-a reluat activitatea competițională după pauza de vară în Cehia, pe circuitul Brno. Startul a fost unul de bun augur pentru Valentino Rossi, italianul reușind să treacă în fruntea plutonului. Rossi a avut parte de un duel cu Dovizioso în prima jumătăte a cursei, dar Valentino avea să cadă în clasament, Dovi trecând la conducere. În ultimele tururi, cursa avea să fie animată de un duel între piloții Ducati și Marc Marquez. Lorenzo a reușit să urce foarte rapid în pluton și punea presiune pe colegul său de echipă pentru a-și adjudeca victoria, dar eforturile sale nu au fost suficiente pentru victorie, Dovizioso trecând primul linia de start/sosire.

  Andrea Dovizioso-Ducati câștigă Marele Premiu al Cehiei, iar pe 2 a terminat colegul său, Jorge Lorenzo, reușind să facă dublă pentru italienii de la Ducati. Locul 3 a fost ocupat de Marc Marquez-Repsol Honda.

  Piloții care au terminat în puncte au fost: Valentino Rossi-Movistar Yamaha, Cal Crutchlow-Lcr Honda, Danilo Petrucci-Alma Pramac Racing Ducati, Johann Zarco-Monster Yamaha Tech 3, Dani Pedrosa-Repsol Honda, Alvaro Bautista-Angel Nieto Team Ducati, Andrea Iannone-Team Suzuki Ecstar, Alex Rins-Team Suzuki Ecstar, Jack Miller-Alma Pramac Racing Ducati, Franco Morbidelli-EG 0,0 Marc VDS, Hafizh Syahrin-Monster Yamaha Tech 3 și Aleix Espargaro-Aprilia Racing Team Gresini.

  La general, Marquez este lider, următorii pe podiumul virtual sunt Rossi și Dovizioso.

  Următoarea rundă a MotoGP se va alerga în Austria, pe Red Bull Ring, în weekendul 10-12 august, iar totul va putea fi văzut pe Eurosport.

  Foto-Facebook-MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss