Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso a testat pentru Aprilia la Jerez

  Andrea Dovizioso a urcat ieri pentru prima dată după jumătate de ani în șaua unei motociclete de MotoGP. Italianul a testat modelul Aprilia folosit de echipa italiană în 2021.

  Așa cum a anunțat încă de acum o lună, Andrea Dovizioso a avut prima din cele trei zile de teste la Jerez. Italianul a urcat în șaua noii motociclete Aprilia și a fost impresionat de ritmul etalat de motocicleta pregătită de gruparea italiană pentru sezonul 2021.

  În vârstă de 35 de ani, Andrea Dovizioso a concurat ultima oară în MotoGP în 2020 alături de Ducati. De altfel, italianul a atins potențialul său maxim alături de gruparea din Bologna, adjudecându-și în trei ocazii titlul neoficial de vicecampion mondial al clasei mari, în 2017, 2018 și 2019.

  Momentan, nu se cunosc mai multe amănunte legate de performanța lui Dovizioso alături de Aprilia, tocmai datorită faptului că testul italianului este unul privat. Andrea Dovizioso va mai testa astăzi și mâine, iar dacă feelingul motocicletei va fi pe placul său, el va mai testa în luna mai, pe circuitul de la Le Mans din Franța.

  Zvonuri tot mai puternice susțin că Andrea Dovizioso ar putea semna un contract cu Aprilia pentru 2022 dacă testul va decurge conform așteptărilor sale. De altfel, italianul a negat vehement orice știre legată de eventuale wild card-uri pentru 2021.

  Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

  Sursa: Aprilia

  Photocredit: Aprilia  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss