Latest Posts

Andrea Dovizioso a testat pentru Aprilia la Jerez

Vizualizări: 11015

Andrea Dovizioso a urcat ieri pentru prima dată după jumătate de ani în șaua unei motociclete de MotoGP. Italianul a testat modelul Aprilia folosit de echipa italiană în 2021.

Așa cum a anunțat încă de acum o lună, Andrea Dovizioso a avut prima din cele trei zile de teste la Jerez. Italianul a urcat în șaua noii motociclete Aprilia și a fost impresionat de ritmul etalat de motocicleta pregătită de gruparea italiană pentru sezonul 2021.

În vârstă de 35 de ani, Andrea Dovizioso a concurat ultima oară în MotoGP în 2020 alături de Ducati. De altfel, italianul a atins potențialul său maxim alături de gruparea din Bologna, adjudecându-și în trei ocazii titlul neoficial de vicecampion mondial al clasei mari, în 2017, 2018 și 2019.

Momentan, nu se cunosc mai multe amănunte legate de performanța lui Dovizioso alături de Aprilia, tocmai datorită faptului că testul italianului este unul privat. Andrea Dovizioso va mai testa astăzi și mâine, iar dacă feelingul motocicletei va fi pe placul său, el va mai testa în luna mai, pe circuitul de la Le Mans din Franța.

Zvonuri tot mai puternice susțin că Andrea Dovizioso ar putea semna un contract cu Aprilia pentru 2022 dacă testul va decurge conform așteptărilor sale. De altfel, italianul a negat vehement orice știre legată de eventuale wild card-uri pentru 2021.

Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

Sursa: Aprilia
Photocredit: Aprilia
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Aprilia

Latest Posts

Don't Miss