More

  Latest Posts

  Ana Carrasco revine după cinci luni de pauză

   

  Ana Carrasco a scris istorie în trecut devenit prima femeie care ia un titlu mondial la motociclism, după ce și-a adjudecat titlul la clasa Supersport 300. Din nefericire, Carrasco a suferit o accidentare înfiorătoare anul trecut, la sfârșitul sezonului 2020.

  După peste cinci luni de la accidentare, Carrasco pare-se că și-a revenit complet și a revenit la antrenamente. Spanioloaica va concura în acest sezon tot la clasa Supersport 300, din cadrul Campionatului Mondial de Superbike, alături de Kawasaki.

  “Mă bucur că am revenit pe motocicletă. În realitate, cinci luni au părut cât cinci ani pentru mine! Iubesc să concurez, așa că întoarcerea în cadrul echipei este ceva extraordinar. Sunt foarte fericită și motivată să dau totul în noul sezon.” a comentat Carrasco.

  “Am ascultat de sfaturile doctorului meu și am primit undă verde să concurez. Sunt foarte bucuroasă că pot să mă întorc pe motocicleta mea pentru testele de iarnă.” a continuat pilotesa originară din Spania.

  “Acum a venit momentul ca eu și motocicleta mea să ne întoarcem la forma optimă. Am o echipă extraordinară care mă sprijină. Am primit de asemenea foarte multe încurajări din partea fanilor pe perioada recuperării mele. Sunt acum într-o stare mentală pozitivă și sper din inimă să mă întorc repede în șaua motocicletei.” a încheiat Carrasco.

  În vârstă de 23 de ani, Ana Carrasco are un palmares impresionant în scurta ei carieră de până acum. În 2018, ea a devenit prima femeie care a câștigat un titlu mondial în motociclismul viteză. În trecut, ea a concurat și în campionatul mondial de motociclism, la clasa Moto3, între 2013 și 2015.

   

  Sursa: Kawasaki Press

  Photocredit: Kawasaki Press


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss