Latest Posts

Ana Carrasco revine după cinci luni de pauză

Vizualizări: 16948

 

Ana Carrasco a scris istorie în trecut devenit prima femeie care ia un titlu mondial la motociclism, după ce și-a adjudecat titlul la clasa Supersport 300. Din nefericire, Carrasco a suferit o accidentare înfiorătoare anul trecut, la sfârșitul sezonului 2020.

După peste cinci luni de la accidentare, Carrasco pare-se că și-a revenit complet și a revenit la antrenamente. Spanioloaica va concura în acest sezon tot la clasa Supersport 300, din cadrul Campionatului Mondial de Superbike, alături de Kawasaki.

“Mă bucur că am revenit pe motocicletă. În realitate, cinci luni au părut cât cinci ani pentru mine! Iubesc să concurez, așa că întoarcerea în cadrul echipei este ceva extraordinar. Sunt foarte fericită și motivată să dau totul în noul sezon.” a comentat Carrasco.

“Am ascultat de sfaturile doctorului meu și am primit undă verde să concurez. Sunt foarte bucuroasă că pot să mă întorc pe motocicleta mea pentru testele de iarnă.” a continuat pilotesa originară din Spania.

“Acum a venit momentul ca eu și motocicleta mea să ne întoarcem la forma optimă. Am o echipă extraordinară care mă sprijină. Am primit de asemenea foarte multe încurajări din partea fanilor pe perioada recuperării mele. Sunt acum într-o stare mentală pozitivă și sper din inimă să mă întorc repede în șaua motocicletei.” a încheiat Carrasco.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În vârstă de 23 de ani, Ana Carrasco are un palmares impresionant în scurta ei carieră de până acum. În 2018, ea a devenit prima femeie care a câștigat un titlu mondial în motociclismul viteză. În trecut, ea a concurat și în campionatul mondial de motociclism, la clasa Moto3, între 2013 și 2015.

 

Sursa: Kawasaki Press
Photocredit: Kawasaki Press
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Kawasaki Press

Latest Posts

Don't Miss