GP24 Media

LATEST POSTS

AMuS: “Lupta internă la Ferrari ar putea fi fatală pentru 2019”

Vizualizări: 16757

În Italia, și nu numai, Sebastian Vettel a fost criticat pe scară largă. Potrivit multor insideri, pilotul german ar fi trebuit să fie mai puțin încurcat în încercarea sa de a depăși pe Max Verstappen la Suzuka și ar fi trebuit să fie și mai pragmatic în alte ocazii.

Cu toate acestea, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de la Circus, Michael Schmidt, corespondent Auto, Motor und Sport pentru curse F1 de peste douăzeci de ani, și-a apărat compatriotul: “A trebuit să treacă Verstappen cât mai repede posibil” – scrie jurnalistul blog – “Și a trebuit să o facă exact în acel colț. Vettel avea nevoie de elementul de surpriză și de unul dintre acele momente când avea bateria complet încărcată, în timp ce adversarul său nu. Numai în acele momente ar exista o șansă de a scoate bastionul construit de olandez “. În cele din urmă, locul al treilea sau al șaselea nu ar fi schimbat nimic, pentru că în loc de -67 ar fi fost mai puțin de 60 de la rivalul campionatului. Ar trebui Seb să aștepte mai mult? Da, numai dacă Marele Premiu al Japoniei ar fi putut fi câștigat, dar de data aceasta mizele erau mai mari, cu titlul mondial în joc.

Cu toate acestea, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de la Circus, Michael Schmidt, corespondent Auto Motorsport pentru cursa F1 de peste douăzeci de ani, și-a apărat compatriotul: “A trebuit să treacă Verstappen cât mai repede posibil” – scrie jurnalistul blog – “Și a trebuit să o facă exact în acel colț. Vettel avea nevoie de elementul de surpriză și de unul dintre acele momente când avea bateria complet încărcată, în timp ce adversarul său nu. Numai în acele momente ar exista o șansă de a scoate bastionul construit de olandez “. În cele din urmă, locul al treilea sau al șaselea nu ar fi schimbat nimic, pentru că în loc de -67 ar fi fost mai puțin de 60 de la rivalul campionatului. Ar trebui Seb să aștepte mai mult? Da, numai dacă Marele Premiu al Japoniei ar fi putut fi câștigat, dar de data aceasta mizele erau mai mari, cu titlul mondial în joc.

Michael Schmidt a explicat, de asemenea, că lupta internă de la Ferrari poate avea consecințe pentru anul viitor: “Ar fi și ar fi fatală dacă Ferrari nu o va rezolva repede. Deoarece Vettel va intra în sezonul 2019 cu un nou decalaj față de Mercedes. Uneori, trebuie doar să te uiți la limbajul corpului. Tu rareori vezi Binotto / Arrivabene împreună, ceea ce e ciudat. Dacă vă uitați la motorhomul Ferrari, vedeți Binotto așezat pe o parte și Maurizio pe de altă parte. Se pare ca doua echipe separate “, a concluzionat Michael Schmidt.

Sursa: Auto, Motor und Sport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES