Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  AMuS: „Lupta internă la Ferrari ar putea fi fatală pentru 2019”

  În Italia, și nu numai, Sebastian Vettel a fost criticat pe scară largă. Potrivit multor insideri, pilotul german ar fi trebuit să fie mai puțin încurcat în încercarea sa de a depăși pe Max Verstappen la Suzuka și ar fi trebuit să fie și mai pragmatic în alte ocazii.

  Cu toate acestea, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de la Circus, Michael Schmidt, corespondent Auto, Motor und Sport pentru curse F1 de peste douăzeci de ani, și-a apărat compatriotul: „A trebuit să treacă Verstappen cât mai repede posibil” – scrie jurnalistul blog – „Și a trebuit să o facă exact în acel colț. Vettel avea nevoie de elementul de surpriză și de unul dintre acele momente când avea bateria complet încărcată, în timp ce adversarul său nu. Numai în acele momente ar exista o șansă de a scoate bastionul construit de olandez „. În cele din urmă, locul al treilea sau al șaselea nu ar fi schimbat nimic, pentru că în loc de -67 ar fi fost mai puțin de 60 de la rivalul campionatului. Ar trebui Seb să aștepte mai mult? Da, numai dacă Marele Premiu al Japoniei ar fi putut fi câștigat, dar de data aceasta mizele erau mai mari, cu titlul mondial în joc.

  Cu toate acestea, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de la Circus, Michael Schmidt, corespondent Auto Motorsport pentru cursa F1 de peste douăzeci de ani, și-a apărat compatriotul: „A trebuit să treacă Verstappen cât mai repede posibil” – scrie jurnalistul blog – „Și a trebuit să o facă exact în acel colț. Vettel avea nevoie de elementul de surpriză și de unul dintre acele momente când avea bateria complet încărcată, în timp ce adversarul său nu. Numai în acele momente ar exista o șansă de a scoate bastionul construit de olandez „. În cele din urmă, locul al treilea sau al șaselea nu ar fi schimbat nimic, pentru că în loc de -67 ar fi fost mai puțin de 60 de la rivalul campionatului. Ar trebui Seb să aștepte mai mult? Da, numai dacă Marele Premiu al Japoniei ar fi putut fi câștigat, dar de data aceasta mizele erau mai mari, cu titlul mondial în joc.

  Michael Schmidt a explicat, de asemenea, că lupta internă de la Ferrari poate avea consecințe pentru anul viitor: „Ar fi și ar fi fatală dacă Ferrari nu o va rezolva repede. Deoarece Vettel va intra în sezonul 2019 cu un nou decalaj față de Mercedes. Uneori, trebuie doar să te uiți la limbajul corpului. Tu rareori vezi Binotto / Arrivabene împreună, ceea ce e ciudat. Dacă vă uitați la motorhomul Ferrari, vedeți Binotto așezat pe o parte și Maurizio pe de altă parte. Se pare ca doua echipe separate „, a concluzionat Michael Schmidt.

  Sursa: Auto, Motor und Sport  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss