More

  Latest Posts

  Norris – „Am avut ghinion de multe ori” – spune după ce a căzut de la P3 la P7 în Abu Dhabi

  Lando Norris a început de pe locul al treilea după o mare performanță din calificări la Abu Dhabi, dar pilotul McLaren a încheiat cursa pe locul șapte după o pană – iar mai târziu a spus că și-a pierdut norocul în ultima parte a sezonului.

  Norris era la doar patru puncte de locul 5 în clasamentul piloților înaintea cursei de duminică și, după ce s-a calificat mai sus decât Carlos Sainz și celălalt Ferrari al lui Charles Leclerc, a avut o șansă solidă de a obţine acea poziţie.

  Dar a pierdut în fața fostului coechipier Sainz la start, pilotul spaniol fiind promovat pe podium mai târziu, când Sergio Perez s-a retras – în timp ce Norris a pierdut poziii cu o pană lentă mai târziu și a încheiat cursa pe locul șapte.

  După ce s-a mulțumit cu locul șase în clasamentul din 2021, el a spus: „Cred că Ferrari a avut un ritm mai bun decât noi astăzi, au avut tot weekendul, doar în calificări i-am devansat doar pentru că am făcut un tur mai bun.

  „Astăzi au avut un ritm mult mai bun. Voiam să termin în spatele lui Carlos, dar nu am putut face nimic. Carlos a condus o cursă bună.

  „Da, e nasol. Am făcut tot ce am putut, tot anul. A fost încă un an grozav, m-am distrat foarte mult, doar a doua jumătate nu a fost atât de bună și am avut ghinion de multe ori. Este foarte epuizant pentru că este mult efort și foarte puțină recompensă pentru ceea ce am fi putut sau ar fi trebuit să merităm în a doua repriză.

  „Așa merge treaba, asta este Formula 1, astea sunt cursele, trebuie doar să mă întorc anul viitor mai bun”, a adăugat el.

  În ceea ce privește oprirea târzie la boxe, care l-a văzut pe locul al nouălea înainte de a recupera locurile în repornirea finală cu Safety Car, Norris – care a pierdut şi șansa de a termina pe locul 4 în Qatar tot din cauza unei pene – a spus: „Am avut din nou ghinion; o altă oprire la boxe din cauza unei perforaţii m-a costat P5 în campionat.

  „Dar nu pot face nimic”, a conchis el. „Am făcut tot ce am putut, am încercat din nou atât de mult.”

  Norris a ajuns în continuare cu un punct în fața lui Leclerc în clasamentul general, monegascul luând ultimul punct la Abu Dhabi, Norris terminând, prin urmare, pe locul 6 în clasament, în timp ce se pregătește pentru al patrulea sezon cu McLaren.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss