More

  Latest Posts

  „Am așteptat pe tot parcursul carierei să primesc o oportunitate” – Perez

  Sergio Perez spune că a așteptat în toți acești ani, șansa de a se afirma în cadrul unei echipe de top, iar acum poate în sfârșit să facă asta, alături de Red Bull. Mexicanul i-a luat locul lui Alex Albon, după ce echipa a considerat că tailandezul nu a ținut pasul cu Max Verstappen.

  „A fost minunat”, a spus Perez legat de anunț. „Am așteptat pe tot parcursul carierei să primesc o oportunitate, să pot concura pentru o echipă de top și în sfârșit a venit și cred că este și momentul ideal.”

  Perez a ajuns în Formula 1 în 2011, alături de Sauber, apoi a petrecut un an la McLaren în 2013 și după s-a alăturat echipei Force India, unde a rămas pe parcursul tuturor transformărilor suferite de formație. Acum, va deveni coechipierul lui Max Verstappen.

  „Aștept cu nerăbdare să lucrez cu inginerii, cu Max, să ajut echipa să progreseze”, a declarat Perez. „Este o provocare fantastică și abia aștept să ajung pe circuit. Și familia mea este foarte fericită, sunt entuziasmați de acest proiect. Mă sprijină complet și vreau să le aduc și mai multă bucurie și să duc monopostul Red Bull în top.”

  Perez spune că este o diferență semnificativă în a te alătura unei echipe bune, față de una din mijlocul plutonului: „E minunat să fi parte din familia Red Bull. Când vii aici, iți dai seama imediat, de ce au avut parte de atâta succes. Infrastructura, dezvoltarea și oamenii capabili, au fost aspecte esențiale.”

  „Deci cumva este o diferență foarte mare, față de alte echipe la care am fost. Sunt bine organizați, oamenii și resursele impresionează. Abia aștept să ajung din nou pe circuit cu grupul meu. E diferit, pentru că am stat 7 ani cu o echipă. Mă simt ca un cățel care își găsește altă familie. Dar trebuie să recunosc, încep să fiu destul de confortabil aici. Și este o echipă fantastică, foarte unită.”

  Checo a avut deja ocazia să lucreze în simulator, a avut ședințe cu Christian Horner și cu Adrien Newey: „Este un vis devenit realitate, să pot lucra cu Adrien. Și nivelul inginerilor din această echipă este impresionant.”

  „Eu aduc experiență și cunoștinte cu mine. Am lucrat cu mai multe formații, în diferite ere și cred că știu ce pot cere de la mine. Simt și că pot ajuta Red Bull să avanseze în anumite arii. Sigur că întâi trebuie să ajung în monopost, dar deja am împărtășit cu echipa câteva idei bune, care să ne ajute să creștem performanța pe pistă.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss