Latest Posts

„Am așteptat pe tot parcursul carierei să primesc o oportunitate” – Perez

Vizualizări: 10526

Sergio Perez spune că a așteptat în toți acești ani, șansa de a se afirma în cadrul unei echipe de top, iar acum poate în sfârșit să facă asta, alături de Red Bull. Mexicanul i-a luat locul lui Alex Albon, după ce echipa a considerat că tailandezul nu a ținut pasul cu Max Verstappen.

„A fost minunat”, a spus Perez legat de anunț. „Am așteptat pe tot parcursul carierei să primesc o oportunitate, să pot concura pentru o echipă de top și în sfârșit a venit și cred că este și momentul ideal.”

Perez a ajuns în Formula 1 în 2011, alături de Sauber, apoi a petrecut un an la McLaren în 2013 și după s-a alăturat echipei Force India, unde a rămas pe parcursul tuturor transformărilor suferite de formație. Acum, va deveni coechipierul lui Max Verstappen.

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu inginerii, cu Max, să ajut echipa să progreseze”, a declarat Perez. „Este o provocare fantastică și abia aștept să ajung pe circuit. Și familia mea este foarte fericită, sunt entuziasmați de acest proiect. Mă sprijină complet și vreau să le aduc și mai multă bucurie și să duc monopostul Red Bull în top.”

Perez spune că este o diferență semnificativă în a te alătura unei echipe bune, față de una din mijlocul plutonului: „E minunat să fi parte din familia Red Bull. Când vii aici, iți dai seama imediat, de ce au avut parte de atâta succes. Infrastructura, dezvoltarea și oamenii capabili, au fost aspecte esențiale.”

„Deci cumva este o diferență foarte mare, față de alte echipe la care am fost. Sunt bine organizați, oamenii și resursele impresionează. Abia aștept să ajung din nou pe circuit cu grupul meu. E diferit, pentru că am stat 7 ani cu o echipă. Mă simt ca un cățel care își găsește altă familie. Dar trebuie să recunosc, încep să fiu destul de confortabil aici. Și este o echipă fantastică, foarte unită.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Checo a avut deja ocazia să lucreze în simulator, a avut ședințe cu Christian Horner și cu Adrien Newey: „Este un vis devenit realitate, să pot lucra cu Adrien. Și nivelul inginerilor din această echipă este impresionant.”

„Eu aduc experiență și cunoștinte cu mine. Am lucrat cu mai multe formații, în diferite ere și cred că știu ce pot cere de la mine. Simt și că pot ajuta Red Bull să avanseze în anumite arii. Sigur că întâi trebuie să ajung în monopost, dar deja am împărtășit cu echipa câteva idei bune, care să ne ajute să creștem performanța pe pistă.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss