More

  Latest Posts

  Alte două competiții din motosportul românesc, Romanian Endurance Series și Moto RC se văd în exclusivitate pe LOOK SPORT 3!

  După achiziționarea competiției interne Super Rally Series, LOOKSPORT 3, vine cu două noi competiții pentru telespectatorii pasionați de sporturile cu motor: Romanian Endurance Series – unicul campionat de circuit din Romania ce reunește la start turisme, GT-uri și prototipuri și Moto RC – cel mai tare campionat de motociclism viteză din România. Acestea vor putea fi văzute în exclusivitate pe LOOKSPORT 3, în următorii 5 ani.

  moto rc 1

  Primele etape ale unicului campionat de circuit din România – Romanian Endurance Series se vor desfășura pe primul circuit de viteză din România – MotorPark Romania (Adâncata) iar alte două dintre ele se vor desfășura la Târgu Mureș pe Transilvania Motor Ring. Sergiu Nicolae, campionul de anul trecut spune:”Anul trecut a fost cel mai disputat campionat de până acum iar competiția crește de la an la an. Drept urmare ne așteptăm ca în 2021 să fie chiar mai competitiv. Alături de echipa mea, cei de la Willi Motorsport , venim cu o nouă mașină și suntem pregătiți pentru a câștiga. Îi invităm pe pasionații de sporturi cu motor să vină atât pe circuit cât și în fața televizoarelor să vadă spectacolul pe care îl aducem, etapă după etapă.”

  romanian endurance 2

  Moto RC este cea mai populară competiție de motociclism viteză din sud-estul Europei și anul acesta va avea șase etape, începând cu 23-25 aprilie și cu ultima etapa programată pe 1-3 octombrie. Competiția are cinci clase – Stock 1000, Stock 600, Stock 300, Rookies 1000 și Rookies 600. Clasele Stock adună la start unii dintre cei mai rapizi piloți din țară și din această parte a Europei.

  moto rc

  De asemenea pe LOOKSPORT 3 pot fi văzute și competițiile majore ale sporturilor cu motor, telespectatorii fiind invitați pe circuitele din întreaga lume, pregătite pentru bolizii pe patru roți din Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche Supercup sau pentru supermotocicletele din Moto GP dar și Moto 2, Moto 3 și Moto E.

  Sursa: LOOKsport3

  Photocredit: Romanian Endurance Series / MotoRC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss