More

  Latest Posts

  Alpine vizează titlul mondial în 2022

  Alpine nu a avut cel mai bun debut de sezon cu putință, evoluția din Bahrain fiind departe de așteptările echipei franceze. Chiar și așa, oficialii Alpine rămân optimiști asupra viitorului.

  Laurent Rossi, CEO-ul Alpine, a discutat pentru site-ul oficial al Formulei 1 despre evoluția din Bahrain, dar și despre noul regulament tehnic care va intra în vigoare începând cu 2022. Oficialul francez și-a exprimat optimismul vis-a-vis de șansele echipei sale de a obține titlul mondial în sezonul viitor.

  “Ne dorim foarte mult să continuăm să clădim pe fondul existent deja. Știm că acesta este maximul din ce am putut obține din acest monopost pentru 2021.” a declarat Rossi într-un interviu acordat după cursa din Bahrain pentru site-ul oficial al Formulei 1.

  Alpine

  “Vom extrage toate informațiile din acest an pentru a le folosi pentru anul viitor. Ne dorim să construim cea mai bună mașină din istorie în 2022. Țintim foarte sus, ne dorim titlul mondial în sezonul viitor.” a concluzionat CEO-ul Alpine în cadrul aceluiași interviu.

  Debutul noului sezon din Formula 1 a fost deosebit de dificil pentru gruparea franceză. Deși a avut un start deosebit, Fernando Alonso a fost nevoit să abandoneze, în timp ce, Esteban Ocon a încheiat pe un modest loc 13. Prin urmare, Alpine a plecat din Bahrain fără nici un punct în clasamentul constructorilor.

  Următoarea întâlnire cu Alpine și piloții echipei franceze va avea loc săptămâna viitoare, atunci când este programat Marele Premiu de la Imola, în perioada 16-18 aprilie.

  Mai multe știri din Formula 1, AICI!

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Alpine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss