Latest Posts

Alpine trebuie să găsească un ritm de cursă mai bun, spune Szafnauer.

Vizualizări: 20428

Șeful Echipei Alpine F1, Otmar Szafnauer, a declarat că echipa trebuie să se concentreze pe extragerea unui ritm de cursă mai mare după ce nu a reușit să obțină puncte pentru prima dată în 2022 la Imola.

Otmar Szafnauer spune că Alpine F1 A522 a demonstrat din nou un ritm bun pe un tur, chiar dacă acest lucru nu a fost atât de evident nici la sprint, nici în cursa principală. Fernando Alonso a testat o nouă podea pe parcursul weekendului, care a părut să funcționeze bine și a contribuit la calificarea sa pe locul cinci. Cu toate acestea, spaniolul a abandonat în sprint din cauza unei probleme cu pneurile, iar apoi a fost nevoit să se retragă la începutul Marelui Premiu, după ce a suferit daune la „sidepod” dreapta în urma unui contact cu Mick Schumacher.

Alpine, Szafnauer

Esteban Ocon a început sprintul de pe locul 19, după o defecțiune la cutia de viteze în calificări. El a urcat până pe locul 11 la finalul cursei de duminică, înainte de a retrograda trei poziții din cauza unei penalizări pentru o lansare nesigură de la oprirea sa în calea lui Lewis Hamilton. „Vestea bună este că mașina este rapidă”, a declarat Szafnauer presei. „Ritmul pe un tur pare bun. Trebuie doar să lucrăm puțin la un ritm de cursă”.

„Vestea proastă este că l-am avut pe Esteban pe picior greșit din cauza unei probleme la cutia de viteze. Iar apoi el a plecat de pe locul 19, cred că a fost un pic bine că a terminat pe locul 11. Dar Fernando Alonso, în mod frustrant, a fost suficient de rapid pentru a fi al cincilea și nu a marcat nimic din nou. Mick Schumacher s-a răsucit și l-a lovit și asta a fost tot, sfârșitul cursei sale”.

„Odată ce a avariat capsula laterală, aceasta a zburat și nu am avut de ales decât să îl ducem la boxe. O gaură mare în capsula laterală și o mulțime de daune la podea, dar nimic altceva, din fericire”. Otmar Szafnauer a declarat că, după ce ambii piloți au avut probleme cu pneurile în proba de sprint, cursa s-a dovedit a fi mai bună pentru Esteban Ocon.

Alpine, Szafnauer

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am avut mai puține, pentru că am învățat din sprint. Esteban Ocon a fost singurul care a făcut cursa la final, dar nu am avut aceeași cantitate de gripare ca la sprint și, în special pe intermediari, părea că am făcut o treabă mai bună decât cei din jurul lui. Dacă am fi rămas pe intermediar, cred că ar fi depășit unele dintre mașinile din fața lui, deoarece prindea”.

În ceea ce privește penalizarea pentru eliberarea nesigură a lui Esteban Ocon, Otmar Szafnauer a adăugat: „A trebuit să ocolească pe cineva, ceea ce a însemnat că oprirea la boxe a fost lentă. Dar l-a văzut pe Lewis Hamilton venind și a rămas departe de el. Dar apoi Lance Stroll a fost eliberat și el în calea lor și a scăpat. Este ceea ce este”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss