More

  Latest Posts

  Alpine și-a prezentat monopostul pentru 2021

  Alpine a devenit cea mai nouă echipă care și-a lansat noul monopost pentru 2021. Echipa franceză va apela pentru noul sezon pe serviciile lui Fernando Alonso și Esteban Ocon.

  În cadrul unui eveniment online organizat în Marea Britanie, Alpine și-a lansat noul monopost cu care va ataca sezonul 2021 din Formula 1. Echipa franceză se va afla la primul an cu noua denumire, după ce, între 2016 și 2020 s-a numit Renault.

  După plecarea lui Daniel Ricciardo la McLaren, Alpine l-a convins pe Fernando Alonso să revină în Formula 1, după trei ani de pauză. Spaniolul a concurat ultima oară în Marele Circ în 2018, alături de McLaren. De altfel, Alonso a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

  În vârstă de 39 de ani, Alonso are un trecut bogat alături de fosta echipă Renault. El a concurat între 2003 și 2006, respectiv 2008 și 2009, pentru echipa franceză, alături de care și-a adjudecat cele două titluri mondiale de până acum, în 2005 și 2006.

  Alături de Fernando Alonso, Alpine se va baza pe serviciile lui Esteban Ocon. Văzut ca fiind unul dintre piloții de perspectivă, Ocon va concura pentru echipa franceză pentru al doilea sezon consecutiv, după ce a venit în 2020 în locul lui Nico Hulkenberg.

  Echipa Alpine a suferit modificări substanțiale și la nivelul de management. După demisia lui Cyril Abiteboul, rolul său de team principal va fi preluat de Davide Brivio. Italianul a lăsat deoparte proiectul Suzuki din MotoGP pentru a încerca să o aducă pe Alpine în fruntea clasamentului în Formula 1.

  Primele sesiuni oficiale ale noii echipe vor avea loc între 12-14 martie, cu ocazia testelor din Bahrain. Ulterior, două săptămâni mai târziu, Alpine va debuta oficial în competiții, cu prilejul rundei inaugurale din 2021, programată să se desfășoare în Bahrain, în weekend-ul 26-28 martie.

  Sursa: GP24, Paul Athes

  Photocredit: Alpine F1 Team


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss