Latest Posts

Alpine se uită la Marele Premiu al Marii Britanii pentru discuțiile contractuale cu Alonso.

Vizualizări: 14281

Echipa Alpine F1 a stabilit că la Silverstone vor avea loc primele discuții cu Fernando Alonso pentru o eventuală prelungire a contractului pilotului de Formula 1, în vârstă de 40 de ani.

Fostul dublu campion, care a revenit anul trecut în Formula 1 cu un contract pe doi ani, după un an sabatic, a declarat recent că are în vedere să mai concureze încă câțiva ani. Prietenul și compatriotul său spaniol Pedro de la Rosa crede că retragerea la sfârșitul anului 2022 este foarte puțin probabilă pentru Fernando Alonso. „Aș fi foarte surprins”, a declarat Pedro pentru DAZN.

Alpine, Alonso

„Are 40 de ani, dar fizic este impecabil și face unele dintre cele mai bune curse ale sale. Este în formă și dornic și pot spune că 24 de ore pe zi se gândește doar la patru roți. Fernando Alonso mai are încă trei sau patru ani în el”, a adăugat fostul pilot de Formula 1.

Cu toate acestea, dacă Fernando Alonso va rămâne la echipa Alpine F1 este o altă poveste – deoarece echipa de uzină deținută de Renault dorește să-l promoveze pe campionul în exercițiu de Formula 2, Oscar Piastri. Iar Fernando Alonso a fost, de asemenea, frustrat de o serie de rezultate proaste din ultima vreme, despre care nu crede că au fost din vina sa.

„Este foarte frustrant, bineînțeles”, a declarat șeful echipei, Otmar Szafnauer, pentru ziarul spaniol AS, „dar el este bine și cu toții ne dorim mai mult, atât noi, cât și Fernando Alonso. Lucrul bun este că pachetul funcționează, așa că poți lucra din greu la restul”. Potrivit lui Otmar Szafnauer, nu noul motor Renault este problema, el recunoscând că, deși „Scuderia Ferrari este un pic înaintea tuturor”, motorul Renault al Alpine F1 „se descurcă bine în fața motoarelor Red Bull și Mercedes cu motor Honda”.

Alpine, Alonso

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În ceea ce privește mașina, echipa cu sediul la Enstone este hotărâtă să progreseze. „Din cauza porpoising-ului, uneori trebuie să compromitem virajele de viteză mică pentru a rezolva virajele de viteză mare”, a recunoscut Otmar Szafnauer. „Există piese noi pentru Spania, apoi mai multe piese două curse mai târziu și, de asemenea, în a zecea cursă. Va fi un flux constant de evoluții”.

În ceea ce privește dacă toate acestea vor fi suficiente pentru a obține semnătura lui Fernando Alonso pe un nou contract, acest lucru va trebui să aștepte, de asemenea, până la cursa a zecea – GP-ul Marii Britanii. „Vom vorbi despre asta de la Silverstone”, a declarat Otmar Szafnauer.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: DAZN
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

DAZN

Latest Posts

Don't Miss