Latest Posts

Alpine se pregătește să concureze în WEC anul viitor cu actuala mașină LMP1

Vizualizări: 18999

Alpine și echipa Signatech vor continua să concureze în Campionatul Mondial de Anduranță FIA sezonul viitor cu LMP1 Oreca.

Seful Signatech, Philippe Sinault, a reiterat intenția de a continua în clasa Hypercar în 2022, cu designul P1 cu motor Gibson, care concurează acum cu insigne Alpine A480. Afirmația sa vine după confirmarea prelungirii mașinilor LMP1 la World Motor Sport Council de luna trecută în sezonul 2022, precum și știrii că Alpine va dezvolta un LMDh pentru WEC în colaborare cu constructorul francez Oreca pentru 2024.

„Ne gândim cu tărie să continuăm în WEC anul viitor cu mașina actuală”, Sinault, a cărei echipă a trecut de la LMP2 la clasa premieră a WEC pentru acest sezon, cu mașina care a concurat anterior la Rebellion R-13. „Toți împingem în această direcție”. Sinault a subliniat că nu poate confirma programul până când înscrierea Alpine nu va fi acceptată: data limită pentru înscrierile pentru WEC 2022 nu este până în ianuarie.

Alpine

 

„Trebuie să completăm dosarul nostru de intrare și să îl transmitem comitetului WEC”, a spus el. „Va trebui să vedem dacă îndeplinim toate cerințele”. Sinault a subliniat intenția de a continua cu actuala linie de piloți formată din Nicolas Lapierre, Matthieu Vaxiviere și Andre Negrao.

El nu ar fi atras de planurile WEC ale Alpine pentru 2023, sezonul dintre sfârșitul probabil al eligibilității A480 și sosirea prototipului LMDh. „Cu siguranță vor exista teste [cu LMDh] și un program de dezvoltare foarte puternic”, a spus Sinault. „Dar suntem o echipă de curse și trebuie să găsim o modalitate de a continua cursa.” Întrebat dacă este posibilă revenirea la P2, acesta a răspuns: „Este pe masă”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Signatech s-a asociat cu Alpine, deținută de Renault, în LMP2 pentru Seria Europeană Le Mans și un atac la 24 de ore de Le Mans în 2013. Succesele în categoria prototipului includ două titluri în fiecare WEC și ELMS, precum și trei victorii de clasă la Le Mans.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss