More

  Latest Posts

  Alpine se pregătește să concureze în WEC anul viitor cu actuala mașină LMP1

  Alpine și echipa Signatech vor continua să concureze în Campionatul Mondial de Anduranță FIA sezonul viitor cu LMP1 Oreca.

  Seful Signatech, Philippe Sinault, a reiterat intenția de a continua în clasa Hypercar în 2022, cu designul P1 cu motor Gibson, care concurează acum cu insigne Alpine A480. Afirmația sa vine după confirmarea prelungirii mașinilor LMP1 la World Motor Sport Council de luna trecută în sezonul 2022, precum și știrii că Alpine va dezvolta un LMDh pentru WEC în colaborare cu constructorul francez Oreca pentru 2024.

  „Ne gândim cu tărie să continuăm în WEC anul viitor cu mașina actuală”, Sinault, a cărei echipă a trecut de la LMP2 la clasa premieră a WEC pentru acest sezon, cu mașina care a concurat anterior la Rebellion R-13. „Toți împingem în această direcție”. Sinault a subliniat că nu poate confirma programul până când înscrierea Alpine nu va fi acceptată: data limită pentru înscrierile pentru WEC 2022 nu este până în ianuarie.

  Alpine

   

  „Trebuie să completăm dosarul nostru de intrare și să îl transmitem comitetului WEC”, a spus el. „Va trebui să vedem dacă îndeplinim toate cerințele”. Sinault a subliniat intenția de a continua cu actuala linie de piloți formată din Nicolas Lapierre, Matthieu Vaxiviere și Andre Negrao.

  El nu ar fi atras de planurile WEC ale Alpine pentru 2023, sezonul dintre sfârșitul probabil al eligibilității A480 și sosirea prototipului LMDh. „Cu siguranță vor exista teste [cu LMDh] și un program de dezvoltare foarte puternic”, a spus Sinault. „Dar suntem o echipă de curse și trebuie să găsim o modalitate de a continua cursa.” Întrebat dacă este posibilă revenirea la P2, acesta a răspuns: „Este pe masă”.

  Signatech s-a asociat cu Alpine, deținută de Renault, în LMP2 pentru Seria Europeană Le Mans și un atac la 24 de ore de Le Mans în 2013. Succesele în categoria prototipului includ două titluri în fiecare WEC și ELMS, precum și trei victorii de clasă la Le Mans.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss