Latest Posts

Alpine nu are “absolut nicio grijă” de probleme cu Alonso.

Vizualizări: 21119

Șeful echipei Alpine F1, Otmar Szafnauer, rămâne încrezător că echipa va păstra o relație bună cu Fernando Alonso, în ciuda deciziei spaniolului de a se alătura echipei Aston Martin F1.

Schimbarea lui Fernando Alonso a fost anunțată luni, după Marele Premiu al Ungariei, în timp ce Alpine F1 încă mai credea că se află în negocieri pentru a-i prelungi contractul. Szafnauer a aflat prima dată despre mutare din comunicatul de presă al Aston Martin F1, mai degrabă decât de la pilotul însuși. Cu toate acestea, în ciuda tensiunilor evidente pe care le-ar putea crea un astfel de scenariu, Szafnauer insistă că cele două părți vor continua să colaboreze eficient.

Alpine, Alonso

 

„Nu am absolut nicio îngrijorare în ceea ce privește restul sezonului”, a declarat el. „Obiectivele noastre sunt destul de clare. Vrem să terminăm cel puțin pe locul patru în campionatul constructorilor. Cred că locul trei este un pas prea departe. Și Fernando își dă seama de asta. El este un profesionist. Este un competitor. Odată ce își pune casca pe cap, știți la fel de bine ca și mine că vrea să facă tot ce poate, dacă nu să câștige. Și nu-i trece nimic altceva prin minte când este în mașina de curse în afară de a termina cât mai sus în acea cursă și în campionat”.

„Și încă mai are această unitate. Este ceea ce este aici pentru a face. Și eu sunt la fel”. Otmar Szafnauer insistă că A522 poate deveni și mai competitiv pe măsură ce sezonul avansează. „Vreau să facem absolut tot ce putem face mai bine. Și mai ales în acest an, modernizările noastre vin încă foarte repede. Vom avea o altă îmbunătățire la Spa și vom continua să îmbunătățim mașina până la sfârșitul anului”.

Alpine, Alonso

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Iar Fernando înțelege și el acest lucru. „Și el va munci din greu, la fel ca și Esteban Ocon, pentru a maximiza performanța echipei. Nu am nicio îndoială în privința asta”. Întrebat cum se va descurca Fernando Alonso la Aston Martin F1 – lucrând pentru Lawrence Stroll și ca coechipier al fiului proprietarului echipei, Lance Stroll – Otmar Szafnauer a spus că este prea devreme pentru a face predicții.

„Este un pilot foarte, foarte bun, printre cei mai buni cu care am lucrat”, a spus Otmar Szafnauer. „Încă mai concurează la un nivel foarte înalt. Este încă rapid, iar în condiții dificile, care arată cu adevărat abilitatea pilotului, este și mai bun. Și am văzut asta anul acesta. Dacă acest lucru va continua încă trei ani, foarte bine pentru echipa Aston Martin F1 și Fernando Alonso. Nu știu când se va diminua, dar din punct de vedere al relației de lucru, nu știu, nu pot prezice, deoarece sunt atât de mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare pentru a putea prezice cum va evolua asta. Dar să vedem ce se va întâmpla”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss