Latest Posts

Alpine „foarte încurajaţi” de progresul făcut în sezonul 2021

Vizualizări: 15281

Directorul executiv Alpine Marcin Budkowski consideră că progresul pe care echipa sa l-a făcut în Formula 1 este „foarte încurajator” pentru sezonul viitor.

Alpine a avut de suferit de pe urma unei campanii inconsecvente din 2021, dar o victorie șoc a lui Esteban Ocon în Ungaria și un podium pentru Fernando Alonso în Qatar i-au oferit echipei din Enstone un avantaj față de AlphaTauri pentru a ocupa locul cinci în campionatul constructorilor.

Deși este clar că Alpine are mult de lucru pentru a ajunge din urmă Ferrari și McLaren, care au fost la kilometri în față în lupta pentru P3, directorul echipei Budkowski consideră că progresul echipei în fabrică și modul în care a funcționat în 2021 este încurajator pentru 2022.

„Având în vedere că am avut aproape același motor în ultimii trei ani, șasiul și cutia de viteze înghețate din motive strategice pentru a ne investi resursele în altă parte, ne-am descurcat destul de bine cu platforma pe care o aveam”, a spus Budkowski.

“Atât pe pistă, cât și în ceea ce privește dezvoltarea zonelor în care am putut, așa că este foarte încurajator pentru sezonul viitor. Acum ne știm cifrele, dar nu știm cifrele altora.”

Echipa a trecut printr-o renovare iarna trecută, când și-a schimbat numele din Renault în Alpine și este gata să își continue remanierea managementului în extrasezon.

Budkowski crede că schimbările din culise încep să dea roade, chiar dacă nu sunt încă vizibile în exterior.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Alpine

“Cu siguranță sunt mândru de felul în care lucrează echipa. S-a schimbat foarte mult în ultimii câțiva ani și această schimbare începe să-și dea roadele. Cu siguranță se întâmplă și pe pistă și cu siguranță se întâmplă și în fabrică, deși nu este încă vizibil pentru că de mai bine de doi ani atenția noastră a fost mașina de anul viitor.

„Dar când văd fabrica și toată munca și interacțiunile și toți oamenii pe care i-am adus în ultimii ani, arată bine pentru anul viitor”.

Budkowski a recunoscut că inconsecvența sălbatică a echipei trebuie abordată cu mașina sa complet nouă, reglementările tehnice radical diferite pentru 2022 oferind posibilitatea unei resetari complete.

„Cred că am arătat în acest sezon că, atunci când au venit oportunități, am putut să le oferim și sunt câteva curse în care nu am fost competitivi și nu știam cu adevărat de ce, așa că știam că trebuie să rezolvăm asta.” a adăugat el.

„Se lucrează mult în fundal pentru a rezolva asta, deoarece se lucrează mult la mașină și la întregul pachet. Pare promițător”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss