More

  Latest Posts

  Alpine este încrezătoare că va învinge Aston Martin.

  Șeful Alpine F1, Otmar Szafnauer, crede că echipa sa poate continua să depășească Aston Martin F1 în timpul mandatului lui Fernando Alonso la echipa de la Silverstone, atunci când acesta va schimba tabăra pentru 2023.

  Fernando Alonso a refuzat șansa de a-și prelungi contractul cu echipa  Alpine F1, acceptând o ofertă de a se alătura echipei Aston Martin F1 într-un contract pe „mai mulți ani” care îl va duce cel puțin până la sfârșitul sezonului 2024. Înaintea pauzei de vară din acest sezon, Alpine F1 se află pe locul patru în campionatul mondial, cu 99 de puncte, față de cele 20 înregistrate de Aston Martin F1, ocupanta locului nouă.

  Alpine

  Otmar Szafnauer, care a fost directorul echipei de la Silverstone până la începutul acestui an, este încrezător că Alpine F1 va continua să rămână în fața rivalului său obișnuit. „Cunosc bine ambele echipe”, a spus el. „Cred că le cunosc (pe ele), pentru că am petrecut 12 ani la cealaltă echipă, mai bine decât îi cunosc încă pe toți indivizii de aici. Și știu că, de când am plecat în decembrie, au angajat mai multe persoane, dintre care unele am participat la recrutarea lor, inclusiv Dan Fallows, și Eric Blandin de la Mercedes AMG F1. Așa că știu ce încearcă să facă”.

  „Și știu că oamenii care sunt acolo, și cunosc această echipă de aici, și ambele echipe au un mare potențial. Dar, așa cum stăm astăzi aici, această echipă are performanțe la un nivel mult mai ridicat. Este greu de prezis viitorul, dar în viitorul apropiat, cu siguranță această echipă va continua să performeze la acest nivel, dacă nu chiar mai bine”. În timp ce recrutarea de personal tehnic cheie de către Aston a fost bine mediatizată, Szafnauer spune că Alpine F1 își desfășoară propria expansiune.

  Alpine

  „Avem un program intern numit Mountain Climber, iar acesta constă în angajarea a încă 75 de persoane în domenii strategice care vor contribui la îmbunătățirea capacităților acestei echipe”, a spus el. „Pe lângă cei 75 de oameni, există și instrumente pe care le îmbunătățim acum, unele instrumente de simulare, un nou simulator, o capacitate extinsă de producție, unele modernizări ale tunelului nostru de vânt, toate acestea cu scopul de a putea câștiga în 100 de curse”.

  „Aceste lucruri încă se întâmplă aici și se întâmplă rapid. Suntem deja la un nivel de 850 de oameni aici. Așa că sunt încrezător că putem depăși echipa la care va merge Fernando Alonso, în perioada în care el va fi acolo”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss