GP24 Media

LATEST POSTS

Alpine dezvăluie noua mașină de Formula 1 pentru 2022, A522

Alpine
Vizualizări: 11968

Alpine a dezvăluit o nouă imagine uimitoare albastru-roz pe mașina sa A522 de Formula 1 din 2022.

Producătorul francez de mașini a schimbat schema de culori pentru acest sezon, ca urmare a unei noi sponsorizări de titlu a companiei BWT, a cărei marcă și culoarea corporativă roz emblematică sunt prezente pe aripa din față, pe laterale și pe aripa din spate. A522 are o suspensie cu tijă de împingere în față, cu tijă de tracțiune în spate. Boza este mai ridicată în raport cu aripa față decât alte mașini rivale, cu orificii de intrare foarte înguste la sidepod-uri, care prezintă branhii de răcire pe care și alte echipe le-au adoptat.

Noul model și mașina vin după o iarnă de schimbări mai ample la ținută, în urma unei schimbări de conducere întreprinse de CEO-ul Laurent Rossi. El l-a adus pe fostul șef al echipei Aston Martin, Otmar Szafnauer, în calitate de director de echipă, fostul membru al FIA, Bruno Famin, alăturându-se pentru a ajuta la conducerea diviziei de motoare a Renault la Viry-Chatillon. Rossi spune că ținta minimă pentru Alpine în acest an este din nou locul cinci, dar este dornic să facă mai bine.

Alpine A522

„Avem ambiții multiple”, a spus el despre ținta pentru sezonul următor. „P5 este minimul pe care trebuie să-l țintim după performanța de anul trecut. „Până acum ne-am atins obiectivele și suntem mulțumiți de progresul pe care îl arătăm, dar trebuie să fim realiști că anul acesta toate cărțile sunt aruncate în aer. Nu știm unde vom fi până când cu toții am ieșit pe pistă. „Cu toate acestea, ceea ce trebuie să avem cu toții în minte este că locul în care începem nu este important; este locul în care terminăm. Trebuie să continuăm să arătăm îmbunătățiri, țintind excelența operațională și progresul pe tot parcursul anului”.

Alpine continuă cu formația de piloți formată din Fernando Alonso și Esteban Ocon, Oscar Piastri preluând rolul de pilot de rezervă. Sosirea lui Szafnauer ca director de echipă vine după ce Rossi a simțit că Alpine are nevoie de o modificare a conducerii iarna trecută, în special după plecarea directorului executiv Marcin Budkowski. Deși nu există încă o dată confirmată pentru sosirea lui Szafnauer, Rossi crede că multiplele calități pe care le poate aduce vor ajuta echipa să avanseze. Szafnauer a fost însă prezent luni la lansarea echipei.

„Cred ferm în pasiune, muncă în echipă și respectul pentru individ”, a spus el. „Trebuie să fim pasionați de ceea ce facem, indiferent de sarcină. Cheia succesului unei echipe de înaltă performanță va fi întotdeauna munca în echipă. Vom controla ceea ce suntem capabili să controlăm, ne vom bucura de călătoria noastră și ne vom bucura de curse pentru că asta suntem aici să facem. Ca echipă, suntem cu toții concurenți și de aceea ne bucurăm de munca noastră în Formula 1. Cu această pasiune și lucru în echipă, știu că succesul va veni.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES