GP24 Media

LATEST POSTS

Alphatauri F1 Team Video Series: Behind the Visor – Episodul 1 „Puncte”

AlphaTauri
Vizualizări: 15931

Scuderia AlphaTauri este încântată să prezinte „Behind the Visor”, o nouă serie web pe care o vom prezenta pe tot parcursul sezonului de Formula 1 2021. Cu fiecare episod veți descoperi ceva nou despre perechea noastră de piloti, Pierre Gasly și Yuki Tsunoda, care vă vor oferi o privire asupra lumii prin ochii unui pilot de curse de Formula 1, văzut din spatele vizierei!

Lumina și umbra, maxime și minime, succes și eșec, rezultate excelente sau momente dificile și toate speranțele și aspirațiile lor. Pentru fiecare episod, Pierre și Yuki vor discuta despre un anumit subiect, apelând la experiențele lor ca sportivi, piloți și viața lor de zi cu zi.

Toate episoadele sunt în engleză, dar cu subtitrări disponibile în italiană și japoneză.
În primul episod din serie, cuvântul cheie este „Puncte”:

YouTube video

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Scuderia AlphaTauri
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES