More

  Latest Posts

  Alonso va reveni în Formula 1 pentru testare în Bahrain

  Fernando Alonso va urca la volanul noului monopost McLaren, MCL34, în Bahrain, săptămâna viitoare fiind confirmat pentru două ieșiri în cadrul testului de sezon Pirelli.

  Alonso s-a retras din F1 la sfârșitul sezonului trecut pentru a se putea concentra asupra altor interese din lumea curselor, dar, pilotul a rămas aproape de familia McLaren și va concura alături de echipă în Mai la Indianapolis.

  Alonso și-a dezvăluit dorința de a păstra posibilitatea unei reveniri în marele circ, iar McLaren au anunțat luna trecută că Alonso va testa mașina din 2019 alături de echipă de-a lungul sezonului 2019 și că va avea și un rol în dezvoltarea mașinii pentru 2020.

  McLaren au confirmat Joi că Alonso va urca la volanul noii mașini în Bahrain, săpămâna viitoare, unde va completa o zi și jumătate în cadrul sesiunii de testare de sezon a celor de la Pirelli care va Ieșirile vor avea loc Marți și Miercuri.

  Alonso va conduce de unul singur în ziua de Marți. Miercuri va conduce în sesiunea de după-amiază împărțind timpul cu actualul pilot Mclaren, compatriotul său, Carlos Sainz Jr.

  Lando Norris va participa și el la sesiunea de testare și va conduce întreaga zi de Miercuri împărțind timpul cu Carlos Sainz în ziua de Marți.

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss