GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso va reveni în Formula 1 pentru testare în Bahrain

Vizualizări: 11443

Fernando Alonso va urca la volanul noului monopost McLaren, MCL34, în Bahrain, săptămâna viitoare fiind confirmat pentru două ieșiri în cadrul testului de sezon Pirelli.

Alonso s-a retras din F1 la sfârșitul sezonului trecut pentru a se putea concentra asupra altor interese din lumea curselor, dar, pilotul a rămas aproape de familia McLaren și va concura alături de echipă în Mai la Indianapolis.

Alonso și-a dezvăluit dorința de a păstra posibilitatea unei reveniri în marele circ, iar McLaren au anunțat luna trecută că Alonso va testa mașina din 2019 alături de echipă de-a lungul sezonului 2019 și că va avea și un rol în dezvoltarea mașinii pentru 2020.

McLaren au confirmat Joi că Alonso va urca la volanul noii mașini în Bahrain, săpămâna viitoare, unde va completa o zi și jumătate în cadrul sesiunii de testare de sezon a celor de la Pirelli care va Ieșirile vor avea loc Marți și Miercuri.

Alonso va conduce de unul singur în ziua de Marți. Miercuri va conduce în sesiunea de după-amiază împărțind timpul cu actualul pilot Mclaren, compatriotul său, Carlos Sainz Jr.

Lando Norris va participa și el la sesiunea de testare și va conduce întreaga zi de Miercuri împărțind timpul cu Carlos Sainz în ziua de Marți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: McLaren F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES