Latest Posts

Alonso va lua startul din spatele grilei în Marele Premiu al SUA, după ce a schimbat componentele PU

Vizualizări: 10463

Alpine a dezvăluit că Fernando Alonso a luat o unitate de putere complet nouă pentru restul weekendului Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii, care depășește alocarea sa și declanșează o penalizare pe grilă.

Spaniolul Alonso a avut o vineri dificilă, mai întâi pierzând o cantitate semnificativă de timp pe pistă după ce o problemă operațională l-a forțat să se oprească pe pistă în FP1, apoi s-a rotit la sfârșitul celei de-a doua sesiuni în timp ce se străduia să se simtă confortabil cu masina.

În timpul antrenamentelor finale la Austin, sâmbătă dimineața, Alpine a dezvăluit că Alonso a instalat un al patrulea motor cu combustie internă – piloţii au voie doar trei pe sezon.

A luat, de asemenea, seturi noi de toate celelalte componente – turbo, MGU-H, MGU-K, depozit de energie și electronice de control.

Asta înseamnă că li se va alătura lui George Russell de la Williams și Sebastian Vettel de la Aston Martin în spate, după ce şi cei doi au fost loviti de penalizări pentru schimbarea componentelor motorului Mercedes.

Vine după ce Valtteri Bottas a luat un nou motor cu combustie internă – cel de-al șaselea al său din sezon, care a suferit o penalizare de cinci locuri pe grila pentru Marele Premiu de duminică.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss