More

  Latest Posts

  Alonso va lua startul din spatele grilei în Marele Premiu al SUA, după ce a schimbat componentele PU

  Alpine a dezvăluit că Fernando Alonso a luat o unitate de putere complet nouă pentru restul weekendului Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii, care depășește alocarea sa și declanșează o penalizare pe grilă.

  Spaniolul Alonso a avut o vineri dificilă, mai întâi pierzând o cantitate semnificativă de timp pe pistă după ce o problemă operațională l-a forțat să se oprească pe pistă în FP1, apoi s-a rotit la sfârșitul celei de-a doua sesiuni în timp ce se străduia să se simtă confortabil cu masina.

  În timpul antrenamentelor finale la Austin, sâmbătă dimineața, Alpine a dezvăluit că Alonso a instalat un al patrulea motor cu combustie internă – piloţii au voie doar trei pe sezon.

  A luat, de asemenea, seturi noi de toate celelalte componente – turbo, MGU-H, MGU-K, depozit de energie și electronice de control.

  Asta înseamnă că li se va alătura lui George Russell de la Williams și Sebastian Vettel de la Aston Martin în spate, după ce şi cei doi au fost loviti de penalizări pentru schimbarea componentelor motorului Mercedes.

  Vine după ce Valtteri Bottas a luat un nou motor cu combustie internă – cel de-al șaselea al său din sezon, care a suferit o penalizare de cinci locuri pe grila pentru Marele Premiu de duminică.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss