Latest Posts

Alonso va conduce pentru McLaren în calitate de ambasador la anumite teste F1

Vizualizări: 10722

Cu toate că s-a „retras” din Formula 1 anul trecut, Fernando Alonso va conduce la anumite teste F1 pentru McLaren în ideea de a ajuta la dezvoltarea mașinii MCL34 – aceste teste fac parte din atribuțiile sale în rol de Ambasador de cursă McLaren.

Alonso a concurat în 95 de curse pentru McLaren atât în sezonul 2007 cât și între 2015 și 2018, înainte de a anunța la mijlocul sezonului trecut că se va retrage din Formula 1. Noul său rol îl va vedea înapoi la volan pentru a ajuta atât la dezvoltarea mașinii de anul acesta cât și a celei de anul viitor.

Pe deasupra, Alonso va participa la Indianapolis 500 alături de McLaren, în încercarea sa de a deveni doar al doilea pilot din istorie, după Graham Hill care să reușească să cucerească Tripla Coroană a motorsportului – care înseamnă victoria în campionatul mondial f1, cele 24 de ore de Le Mans și Indy 500.

„A deveni ambasador McLaren este o adevărată onoare,” spune Alonso „Este o echipă specială, iar în ciuda dificultăților recente acest lucru nu s-a schimbat. Am mai spus și înainte să mă retrag din F1 anul trecut că mă văd alături de McLaren pentru o vreem lungă de acum, așadar sunt fericit cu noul meu rol și cu abilitatea mea de a rămâne strâns legat de echipa pe care o consider casa mea spirituală.

„Avem Indy 500 în Mai bineînțeles, abia aștept, dar acea cursă este doar începutul a ceea ce putem face împreună. Sunt foarte pasionat de a educa tineri talentați, fie că este vorba de propria mea echipă sau de noua generație de piloți F1 de la McLaren. Este important atât pentru echipă cât și pentru mine personal, deci va fi o perioadă foarte bună pentru mine.”

Foto-credit: Mclaren F1

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss