More

  Latest Posts

  Alonso va concura cu un livery special McLaren în ultima sa cursă din Formula 1

  Fernando Alonso va folosi un livery special pentru ultima sa cursă din F1 de la Abu Dhabi, primind acordul echipei și pe cel FIA spre acest scop.

  Alonso își va încheia cariera în F1, care a durat 18 ani, în decursul acestui weekend la circuitul Yas Marina, și își va sărbători ultima cursă cu o mașină MCL33 vopsită special pentru această ocazie.

  image (8).jpgLivery-ul este inspirat din design-ul căștii sale, culorile albastru galben și roșu reprezentând zona sa casă, Asturias, din Spania. Aceste trei culori vor acoperi panourile din zona motorului, iar un însemn pe care va scrie „FA” va fi și el prezent pe cockpit.

  image (9).jpgAcest eveniment marchează prima ocazie la care McLaren vor rula cu un livery special încă de la mașina galbenă pentru Keke Rosberg de la Marele Premiu al Portugaliei din 1986 – cursa fiind ultima sa cursă în europa, și antepenultima de la retragere. McLaren au primit acordul celor de la FIA în scopul de a rula cu acest nou design.

  „Am lucrat îndeaproape și colaborativ cu Fernando, iar apoi cu cei de la FIA și F1 pentru a face acestă schimbare pentru cursa aceasta, iar toată lumea a fost incredibil de susținătoare.

  „Sperăm că această decizia le va oferi fanilor lui Fernando ceva în plus într-un weekend care se anunță deja ca fiind unul foarte emoționant.”

  Alonso intră în weekend-ul din Abu Dhabi ca doar al patrulea pilot care să încheie 300 de curse. Acesta fiind doar al doilea pe listă la intrări în curse, în spatele lui Rubens Barrichello care are 326.

  Alături de Alonso, de două ori campion mondial, Stoffel Vandoorne își va sărbători și el ultima cursă la McLaren și în Formula 1, dar, pentru acesta nu există nici un fel de plan pentru un livery special la Yas Marina.

  Foto-credit: F1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss