Latest Posts

Alonso spune că monopostul Renault „mă depășește în acest moment”

Vizualizări: 14637

Fernando Alonso a recunoscut că „monopostul mă depășește în acest moment”, după ce marți a revenit în Formula 1 cu Renault la Barcelona. A fost prima apariție în F1 a fostului campion mondial de la un test de două zile cu McLaren în Bahrain, în aprilie 2019. Alonso a condus 100 km cu modelul R.S.20 din acest an în ceea ce a fost clasificat oficial drept un eveniment promoțional.

El a recunoscut că a fost nevoie de timp pentru a-și reaminti punctele de frânare și comportamentul în curbe al monopostului, după timpul petrecut în alte categorii. “A fost o zi foarte bună la Barcelona “, a spus el într-un interviu video. „Doar 100 km, dar pentru mine au fost foarte speciali, revenind în F1 și la echipă.”

“Sentimentul a fost bun. Cred că monopostul mă depășește în mod evident în acest moment, deoarece nu pot atinge maximul. Revenirea la viteza din F1 nu este atât de ușoară. Am îmbunătățit tur după tur și am încercat să le ofer feedback inginerilor. De asemenea, am avut de făcut câteva filmări, așa că au existat camere de luat vederi, am fost urmat de drone, a fost muncă grea astăzi.”

“Cred că monopostul are potențial, așa cum vedem în fiecare weekend. Dar mai avem încă de îmbunătățit, așa cum știm, și vom încerca să o facem în termen scurt.”

„Ultimele trei mașini pe care le-am condus au fost în Dakar în ianuarie, Indycar în august și acum F1, deci nu pot fi mai diferite! Cu F1 este puțin mai ușor, pentru că este lucrul pe care l-am făcut toată viața mea, iar după 18 ani de F1 și acum întorcându-mă, este adevărat că îți lipsesc puțin punctele de frânare, cât de repede sosesc virajele, performanța pe frânare, viteza de virare, deci sunt multe lucruri cu care trebuie să mă obișnuiesc din nou.”

“Dar va dura o perioadă mai scurtă de timp decât să te obișnuiești cu un lucru complet nou, de exemplu Dakar și Indy”. Alonso a mai recunoscut că a trebuit să lucreze la starea să fizică în timp ce se pregătește pentru 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Există multe lucruri de pregătit. Mai întâi va fi fitnessul – trebuie să revin în formă, trebuie să mă antrenez la standardele din F1, gâtul, în special toată această parte a corpului, partea superioară, vă trebui să fie consolidată și lucrată în următoarele luni.”

“Gâtul este OK după 100 km, dar mâine va fi altă poveste! Poate un pic de durere. Până acum a fost bine, dar știu că trebuie să continui să lucrez. Apoi se fac pregătiri în ceea ce privește confortul, montarea scaunului, volanul, pozițiile pedalei, sunt multe lucruri prin care trebuie să trecem. Și, de asemenea, inginerii, încercând să avem o relație bună, o conexiune bună, prin care să ne înțelegem doar privindu-ne.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss