More

  Latest Posts

  Alonso spune că fiecare cursă de la anunțul retragerii este „o sărbătorire”

  Fernando Alonso spune că fiecare cursă de la anunțul retragerii – din Formula 1 la sfârșitul sezonului – a fost „o sărbătorire” pentru el.

  Pilotul McLaren va pleca din Formula 1 înaintea sezonului 2019, după o carieră care a început în 2001, alături de Minardi, dar insistă că se bucură de cursele care au putea să fie ultimele sale curse din competiție.

  „Fiecare cursă acum, din momentul din care am decis că mă opresc, este o sărbătorire,” spune Alonso despre cum privește ultimele sale curse.

  „Abia aștept să merg în Austin și să revăd locul acela și să conduc acolo.

  „Poate că nu suntem cei mai rapizi când te uiți la timpii de pe tabelă, dar fiecare tur se simte fantastic.

  „Problema nu este că nu mai iubesc Formula 1, încă iubesc mașinile astea, dar dacă mă opresc acum, este pentru că am 37 de ani și mi-am îndeplinit toate visurile în Formula 1.

  Cu toate că Alonso se bucură de ce a mai rămas din ultimul său sezon, acesta rămâne nemulțumit de starea curentă din categorie.

  „Trebuie să facă sportul interesant din nou.” spune Alonso.

  „Am postat un clip din 2005 la care am primit 3 mii de comentarii de genul „asta este Formula 1 de care m-am îndrăgostit nu ceea ce este astăzi”, deci nu sunt eu cel nemulțumit de Formula 1 de acum, ci toată lumea.

  „Oricare dintre mașinile din top 6 poate să înceapă cursa de la coadă și tot va termina în top 6, și să depășească pe cel din locul 6, indiferent pe cine pui la volanul acelor mașini.

  „Ne este dor de zgomotul motoarelor V8 și V10, ne este dor de creativitatea strategiilor, de cantitățile diferite de carburant, competiția între producătorii de pneuri, toatea astea produceau un sentiment de mister mergând înspre cursa de duminică.”Fernando_Alonso_2006_Canada.jpg


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss