GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso spune că fiecare cursă de la anunțul retragerii este „o sărbătorire”

Vizualizări: 23022

Fernando Alonso spune că fiecare cursă de la anunțul retragerii – din Formula 1 la sfârșitul sezonului – a fost „o sărbătorire” pentru el.

Pilotul McLaren va pleca din Formula 1 înaintea sezonului 2019, după o carieră care a început în 2001, alături de Minardi, dar insistă că se bucură de cursele care au putea să fie ultimele sale curse din competiție.

„Fiecare cursă acum, din momentul din care am decis că mă opresc, este o sărbătorire,” spune Alonso despre cum privește ultimele sale curse.

„Abia aștept să merg în Austin și să revăd locul acela și să conduc acolo.

„Poate că nu suntem cei mai rapizi când te uiți la timpii de pe tabelă, dar fiecare tur se simte fantastic.

„Problema nu este că nu mai iubesc Formula 1, încă iubesc mașinile astea, dar dacă mă opresc acum, este pentru că am 37 de ani și mi-am îndeplinit toate visurile în Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu toate că Alonso se bucură de ce a mai rămas din ultimul său sezon, acesta rămâne nemulțumit de starea curentă din categorie.

„Trebuie să facă sportul interesant din nou.” spune Alonso.

„Am postat un clip din 2005 la care am primit 3 mii de comentarii de genul „asta este Formula 1 de care m-am îndrăgostit nu ceea ce este astăzi”, deci nu sunt eu cel nemulțumit de Formula 1 de acum, ci toată lumea.

„Oricare dintre mașinile din top 6 poate să înceapă cursa de la coadă și tot va termina în top 6, și să depășească pe cel din locul 6, indiferent pe cine pui la volanul acelor mașini.

„Ne este dor de zgomotul motoarelor V8 și V10, ne este dor de creativitatea strategiilor, de cantitățile diferite de carburant, competiția între producătorii de pneuri, toatea astea produceau un sentiment de mister mergând înspre cursa de duminică.”Fernando_Alonso_2006_Canada.jpg

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES