More

  Latest Posts

  Alonso și Piastri își fac debutul la noua echipă în timpul testelor din Abu Dhabi

  Fernando Alonso și Oscar Piastri s-au bucurat marți de primele ieșiri cu nouă lor echipa de Formula 1, cu ocazia începerii testului post-sezon de la Abu Dhabi.

  Echipele au rămas pe circuitul Yas Marina pentru testul post-sezon de marți, care s-a desfășurat între orele 9:00 și 18:00 (ora locala), pentru a le oferi șansa de a efectua câteva curse finale cu mașinile lor din 2022. S-au încheiat înțelegeri pentru ca piloții să schimbe echipele pentru acest test, inclusiv dublul campion mondial Fernando Alonso, care a apărut pentru prima dată cu Aston Martin F1 înainte de trecerea sa de la Alpine F1 în 2023.

  Fernando Alonso a fost primul pilot care a ieșit de la boxe marți dimineață, purtând o salopetă albă, un design de cască de camuflaj cu camuflaj și o livrea de mașină fără sponsor, datorită acordurilor sale existente cu Alpine F1Fernando Alonso a declarat duminică seară că ziua de test a fost “ca aurul” pentru a-i oferi șansa de a se pune mai repede la punct cu Aston Martin F1, lucrând la elemente precum poziția scaunului, pedalele și comenzile volanului înainte de a se alătura cu normă întreagă la 1 ianuarie.

  Alonso, Piastri
  Fernando Alonso, Aston Martin F1, Testele Post-Sezon 2022

  Un beneficiu similar va fi și pentru Oscar Piastri, a cărui saga contractuală în care au fost implicate McLaren F1 și Alpine F1 a dominat titlurile de pe prima pagină a ziarelor în timpul verii, înainte ca, în cele din urmă, Consiliul de Recunoaștere a Contractelor din F1 să se pronunțe în favoarea McLaren F1. Australianul a ieșit mai devreme pentru McLaren F1, bucurându-se de prima sa experiență într-o mașină de F1 de când a informat Alpine F1 că nu va mai concura pentru echipă anul viitor, iar programul său de testare a fost oprit.

  Un alt pilot care s-a alăturat noii lor echipe pentru test a fost Pierre Gasly, care a primit permisiunea de a se asocia cu Alpine F1, purtând din nou salopete goale pentru această zi. Înlocuitorul său de la AlphaTauri, Nyck de Vries, a fost împrumutat echipei de către Mercedes AMG F1 pentru această cursă. Nico Hulkenberg și-a făcut debutul cu Haas F1 după ce a fost confirmat la echipă săptămâna trecută, având parte de o zi întreagă de alergare în VF-22 pentru a se pune la punct înainte de revenirea sa în F1 anul viitor.

  Singurul pilot care își face astăzi debutul în sesiunea de Formula 1 este Frederik Vesti, care completează cerința Mercedes AMG F1 privind tinerii piloți pentru rularea în modelul W13. Toate echipele vor alinia marți două mașini: una pentru piloții tineri care nu au luat mai mult de două starturi în Marele Premiu și una pentru testele cu pneuri Pirelli, care trebuie să fie condusă de cei cu mai multă experiență.

  Alonso, Piastri
  Pierre Gasly, Alpine F1, Testele Post-Sezon 2022

  Testele post-sezon de la Abu Dhabi – componența piloților:

  Testul de marți de la Abu Dhabi va fi crucial atât pentru echipele de Formula 1, cât și pentru Pirelli, deoarece pneurile definitive 2023 vor fi testate pentru prima dată pe circuit. Sesiunea va fi, de asemenea, primul test propriu-zis al unui nou compus dur care se situează între actualele C1 și C2.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss