Latest Posts

Alonso și Piastri își fac debutul la noua echipă în timpul testelor din Abu Dhabi

Vizualizări: 21213

Fernando Alonso și Oscar Piastri s-au bucurat marți de primele ieșiri cu nouă lor echipa de Formula 1, cu ocazia începerii testului post-sezon de la Abu Dhabi.

Echipele au rămas pe circuitul Yas Marina pentru testul post-sezon de marți, care s-a desfășurat între orele 9:00 și 18:00 (ora locala), pentru a le oferi șansa de a efectua câteva curse finale cu mașinile lor din 2022. S-au încheiat înțelegeri pentru ca piloții să schimbe echipele pentru acest test, inclusiv dublul campion mondial Fernando Alonso, care a apărut pentru prima dată cu Aston Martin F1 înainte de trecerea sa de la Alpine F1 în 2023.

Fernando Alonso a fost primul pilot care a ieșit de la boxe marți dimineață, purtând o salopetă albă, un design de cască de camuflaj cu camuflaj și o livrea de mașină fără sponsor, datorită acordurilor sale existente cu Alpine F1Fernando Alonso a declarat duminică seară că ziua de test a fost “ca aurul” pentru a-i oferi șansa de a se pune mai repede la punct cu Aston Martin F1, lucrând la elemente precum poziția scaunului, pedalele și comenzile volanului înainte de a se alătura cu normă întreagă la 1 ianuarie.

Alonso, Piastri
Fernando Alonso, Aston Martin F1, Testele Post-Sezon 2022

Un beneficiu similar va fi și pentru Oscar Piastri, a cărui saga contractuală în care au fost implicate McLaren F1 și Alpine F1 a dominat titlurile de pe prima pagină a ziarelor în timpul verii, înainte ca, în cele din urmă, Consiliul de Recunoaștere a Contractelor din F1 să se pronunțe în favoarea McLaren F1. Australianul a ieșit mai devreme pentru McLaren F1, bucurându-se de prima sa experiență într-o mașină de F1 de când a informat Alpine F1 că nu va mai concura pentru echipă anul viitor, iar programul său de testare a fost oprit.

Un alt pilot care s-a alăturat noii lor echipe pentru test a fost Pierre Gasly, care a primit permisiunea de a se asocia cu Alpine F1, purtând din nou salopete goale pentru această zi. Înlocuitorul său de la AlphaTauri, Nyck de Vries, a fost împrumutat echipei de către Mercedes AMG F1 pentru această cursă. Nico Hulkenberg și-a făcut debutul cu Haas F1 după ce a fost confirmat la echipă săptămâna trecută, având parte de o zi întreagă de alergare în VF-22 pentru a se pune la punct înainte de revenirea sa în F1 anul viitor.

Singurul pilot care își face astăzi debutul în sesiunea de Formula 1 este Frederik Vesti, care completează cerința Mercedes AMG F1 privind tinerii piloți pentru rularea în modelul W13. Toate echipele vor alinia marți două mașini: una pentru piloții tineri care nu au luat mai mult de două starturi în Marele Premiu și una pentru testele cu pneuri Pirelli, care trebuie să fie condusă de cei cu mai multă experiență.

Alonso, Piastri
Pierre Gasly, Alpine F1, Testele Post-Sezon 2022

Testele post-sezon de la Abu Dhabi – componența piloților:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Testul de marți de la Abu Dhabi va fi crucial atât pentru echipele de Formula 1, cât și pentru Pirelli, deoarece pneurile definitive 2023 vor fi testate pentru prima dată pe circuit. Sesiunea va fi, de asemenea, primul test propriu-zis al unui nou compus dur care se situează între actualele C1 și C2.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss