GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso și Ocon își împărtășesc opiniile despre lupta intensă.

Vizualizări: 11432

Fernando Alonso și Esteban Ocon și-au petrecut primul stint al Marelui Premiu al Arabiei Saudite luptând îndeaproape unul cu celălalt.

Coechipierii de la Alpine F1 și-au dat fiecare punctul de vedere asupra luptei. Fernando Alonso și Esteban Ocon au reflectat asupra luptei strânse din primele etape ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Cei doi au amuzat telespectatorii și spectatorii în timp ce au profitat de cele trei zone DRS de pe circuitul Jeddah Corniche pentru a se depăși reciproc de mai multe ori.

AlonsoCu toate acestea, lupta dintre coechipierii de la Alpine F1 s-a întors împotriva lor la un moment dat, când mașina Alfa Romeo a lui Valtteri Bottas s-a apropiat de cei doi certăreți și l-a depășit pe Esteban Ocon. Deși Alpine F1 a părut în mare parte mulțumită să își lase cei doi piloți să concureze, echipa i-a dat instrucțiuni lui Esteban Ocon să își păstreze poziția atunci când părea că Valtteri Bottas ar putea fi o amenințare.

Esteban Ocon se bucură de „privilegiul” de a se lupta cu Fernando Alonso.
În timp ce Fernando Alonso a abandonat în turul 35 din cauza unei probleme la unitatea de propulsie, Esteban Ocon a terminat pe un bun loc șase și a declarat că s-a bucurat să se lupte cu un pilot de talia lui Fernando Alonso. „Bineînțeles, când te lupți este la fel ca în karting, pierzi timp”, a declarat Esteban Ocon presei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Este normal, dar având în vedere poziția noastră în acel moment, într-o cursă cu o singură oprire, iar poziția pe pistă este destul de importantă, iar echipa ne-a permis să concurăm. Este întotdeauna un privilegiu să concurez cu Fernando Alonso, așa că mă face să zâmbesc. Am fost foarte apropiați tot weekendul”.

Alonso

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În calificări, ne-a despărțit mai puțin de o zecime, așa că va fi strâns tot anul. „Să vedem cum va merge. Dar alergăm corect și așa cum echipa a decis ca noi să alergăm, așa că nu există nicio dramă. Cred că Fernando Alonso nu a pierdut viteză de când se lupta cu Lewis Hamilton în 2007. Fernando Alonso este ca un vin bun!”

Fernando Alonso: Coechipierii au nevoie de o „marjă suplimentară”
În condițiile în care cei doi piloți ai echipei Alpine F1 au alergat strâns împreună și în Marele Premiu al Bahrainului, Fernando Alonso a remarcat necesitatea ca coechipierii să își acorde mai mult spațiu decât alți rivali pe circuit. „Desigur, trebuie să oferi o marjă suplimentară, dar totul a fost bine” a declarat Fernando Alonso.

„Ne-am luptat în Bahrain deja în primul stint, chiar dacă am avut o strategie diferită acolo. Aici am avut aceeași strategie, dar, indiferent de motiv, mașina mea s-a simțit mai rapidă în acest weekend în calificări și în cursă, așa că am putut să depășesc și să mă distanțez puțin. Principala amenințare a fost Valtteri Bottas. Nu a fost ușor să îl ținem în spate”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES