Latest Posts

Alonso și Ocon își împărtășesc opiniile despre lupta intensă.

Vizualizări: 12163

Fernando Alonso și Esteban Ocon și-au petrecut primul stint al Marelui Premiu al Arabiei Saudite luptând îndeaproape unul cu celălalt.

Coechipierii de la Alpine F1 și-au dat fiecare punctul de vedere asupra luptei. Fernando Alonso și Esteban Ocon au reflectat asupra luptei strânse din primele etape ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Cei doi au amuzat telespectatorii și spectatorii în timp ce au profitat de cele trei zone DRS de pe circuitul Jeddah Corniche pentru a se depăși reciproc de mai multe ori.

AlonsoCu toate acestea, lupta dintre coechipierii de la Alpine F1 s-a întors împotriva lor la un moment dat, când mașina Alfa Romeo a lui Valtteri Bottas s-a apropiat de cei doi certăreți și l-a depășit pe Esteban Ocon. Deși Alpine F1 a părut în mare parte mulțumită să își lase cei doi piloți să concureze, echipa i-a dat instrucțiuni lui Esteban Ocon să își păstreze poziția atunci când părea că Valtteri Bottas ar putea fi o amenințare.

Esteban Ocon se bucură de „privilegiul” de a se lupta cu Fernando Alonso.
În timp ce Fernando Alonso a abandonat în turul 35 din cauza unei probleme la unitatea de propulsie, Esteban Ocon a terminat pe un bun loc șase și a declarat că s-a bucurat să se lupte cu un pilot de talia lui Fernando Alonso. „Bineînțeles, când te lupți este la fel ca în karting, pierzi timp”, a declarat Esteban Ocon presei.

„Este normal, dar având în vedere poziția noastră în acel moment, într-o cursă cu o singură oprire, iar poziția pe pistă este destul de importantă, iar echipa ne-a permis să concurăm. Este întotdeauna un privilegiu să concurez cu Fernando Alonso, așa că mă face să zâmbesc. Am fost foarte apropiați tot weekendul”.

Alonso

În calificări, ne-a despărțit mai puțin de o zecime, așa că va fi strâns tot anul. „Să vedem cum va merge. Dar alergăm corect și așa cum echipa a decis ca noi să alergăm, așa că nu există nicio dramă. Cred că Fernando Alonso nu a pierdut viteză de când se lupta cu Lewis Hamilton în 2007. Fernando Alonso este ca un vin bun!”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Fernando Alonso: Coechipierii au nevoie de o „marjă suplimentară”
În condițiile în care cei doi piloți ai echipei Alpine F1 au alergat strâns împreună și în Marele Premiu al Bahrainului, Fernando Alonso a remarcat necesitatea ca coechipierii să își acorde mai mult spațiu decât alți rivali pe circuit. „Desigur, trebuie să oferi o marjă suplimentară, dar totul a fost bine” a declarat Fernando Alonso.

„Ne-am luptat în Bahrain deja în primul stint, chiar dacă am avut o strategie diferită acolo. Aici am avut aceeași strategie, dar, indiferent de motiv, mașina mea s-a simțit mai rapidă în acest weekend în calificări și în cursă, așa că am putut să depășesc și să mă distanțez puțin. Principala amenințare a fost Valtteri Bottas. Nu a fost ușor să îl ținem în spate”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss