More

  Latest Posts

  Alonso se așteaptă ca sezonul 2022 din F1 să fie despre răbdare.

  Rămâne o incertitudine cu privire la modul în care va arăta ierarhia în sezonul 2022 al Formulei 1 din cauza schimbărilor vaste de regulament, iar Fernando Alonso crede că ar putea dura ceva timp până când lucrurile se vor clarifica.

  Fernando Alonso consideră că sezonul 2022 al Formulei 1 va fi un “joc de lungă durată” în ceea ce privește modul în care ar putea evolua ierarhia. Testele premergătoare noii campanii s-au încheiat și s-a discutat mult despre ce echipe par să fi avut cele mai bune zile la Barcelona și Bahrain.

  În ceea ce privește perspectivele Alpine, Alonso crede că direcția pe care trebuie să o ia echipa va deveni mai clară doar după primele Mari Premii. “Cred că trebuie să așteptăm să vedem cum se desfășoară primele curse și să vedem de ce avem nevoie de la mașină și de la pachet”, a declarat Alonso presei în Bahrain.

  Alonso

   

  Optimism din partea lui Alonso cu privire la viitorul Alpine.
  Totuși, Alonso este optimist în ceea ce privește perspectivele Alpine și este realist în ceea ce privește perioada de timp necesară pentru a lupta în frunte. “Sunt optimist, deoarece echipa depune un efort uriaș în acest program”, a explicat spaniolul. “Avem sprijinul președintelui nostru. Avem sprijinul tuturor celor de la Renault, iar Alpine a venit anul trecut în Formula 1 tot cu gândul la acest set de reglementări și [pentru] a încerca să fie un concurent în viitor.

  „Dacă viitorul va fi 2022 sau 2025, nu am nicio idee, dar este acest angajament și această viziune pe care o împărtășesc și pe care o îmbrățișez, cu siguranță”. În urma testelor de pre-sezon, Alonso consideră că Alpine a parcurs “un număr bun de tururi” și așteaptă cu nerăbdare prima cursă a anului, în Bahrain. „Cred că anul acesta va fi vorba de răbdare, pentru că ritmul de dezvoltare va fi uriaș și sunt 23 de curse”.

  „Îmi amintesc că anul trecut am retras mașina aici în Bahrain, iar Esteban a fost P12 sau P13, deci zero puncte după Bahrain, iar apoi am câștigat o cursă în Ungaria. Ne-am bucurat de sezon de atunci încolo. Deci cred că anul acesta va fi un joc lung de jucat, și sunt încrezător că vom avea un sezon bun”.

  Alonso

  Cu toate acestea, dublul campion mondial consideră că accentul pus pe dezvoltare în 2022 ar putea duce la schimbarea soartei echipelor pe parcursul campaniei. Acest lucru a fost ceva ce Alpine a experimentat și ea în 2021, cu unele curse dificile la începutul sezonului fiind urmate de puncte înalte mai târziu în an, cum ar fi victoria surprinzătoare a lui Esteban Ocon la Marele Premiu al Ungariei și podiumul lui Alonso în Qatar.

  „În prima cursă, să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Alonso.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss