GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso revenind la Renault în F1… el știe cel mai bine.

Vizualizări: 12441

Fernando Alonso „știe cel mai bine” când vine vorba de a decide dacă va reveni la Formula 1 anul viitor. Acesta este punctul de vedere al tatălui al viitorul pilot Ferrari, Carlos Sainz când a fost solicitat de Sky Sport 24 din Italia să comenteze speculațiile care leagă prietenul de familie Alonso cu Renault pentru 2021.

În această privință, întoarcerea de la sabatică cu Renault este o mișcare riscantă pentru Alonso, în vârstă de 38 de ani, după ce Daniel Ricciardo a luat decizia de a fugi pe fondul rapoartelor de mari probleme financiare la compania-mamă. Se presupune că, după ce a asigurat un împrumut guvernamental de 5 miliarde de euro, Renault este în prezent pregătit să închidă făbricile de mașini și să anunțe miliarde de economii.

Un alt zvon este că Liberty Media ar ajuta Renault să-l plătească pe Alonso. „Fernando are dreptul de a decide să facă ce vrea”, a spus legenda lui Carlos Sainz senior. „M-aș bucura să-l văd din nou pe pistă, dar el știe cel mai bine ce să facă. Ca prieten și fan, voi respecta ce decide”.

Cu toate acestea, fostul coechipier al lui Alonso, la 24 de ore din Daytona, Olandezul Renger van der Zande, consideră că spaniolul ar trebui să reziste ademenirii revenirii la Formula 1 cu Renault. „Pentru poveste, o revenire cu Renault este, desigur, foarte drăguță”, a spus el pentru ziarul Algemeen Dagblad. „Dar nu văd ca Renault să devină campion mondial anul viitor”.

Și dacă Alonso merge undeva să conducă, ar trebui să fie cu o echipă care poate câștiga. „Dacă se va întoarce, va avea un impuls enorm de a se dovedi”, a adăugat van der Zande.  Dar Alonso a părăsit Formula 1 pentru a încerca alte lucruri – Daytona, Indy, Dakar. Și nu va avea prea multe de ales dacă se va întoarce acum.

„Poate o va face dacă va primi o ofertă foarte bună, dar nu prea mă aștept să se întâmple”, a spus el. Dacă înțelegeți că oamenii ar dori să vadă că se întâmplă, ci uitați-vă doar cum a făcut Michael Schumacher. El a fost absolut cel mai bun, dar nu când s-a întors. „Cred că Alonso are mai mult de pierdut decât să câștige revenind”, a adăugat van der Zande.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES