More

  Latest Posts

  Alonso revenind la Renault în F1… el știe cel mai bine.

  Fernando Alonso „știe cel mai bine” când vine vorba de a decide dacă va reveni la Formula 1 anul viitor. Acesta este punctul de vedere al tatălui al viitorul pilot Ferrari, Carlos Sainz când a fost solicitat de Sky Sport 24 din Italia să comenteze speculațiile care leagă prietenul de familie Alonso cu Renault pentru 2021.

  În această privință, întoarcerea de la sabatică cu Renault este o mișcare riscantă pentru Alonso, în vârstă de 38 de ani, după ce Daniel Ricciardo a luat decizia de a fugi pe fondul rapoartelor de mari probleme financiare la compania-mamă. Se presupune că, după ce a asigurat un împrumut guvernamental de 5 miliarde de euro, Renault este în prezent pregătit să închidă făbricile de mașini și să anunțe miliarde de economii.

  Un alt zvon este că Liberty Media ar ajuta Renault să-l plătească pe Alonso. „Fernando are dreptul de a decide să facă ce vrea”, a spus legenda lui Carlos Sainz senior. „M-aș bucura să-l văd din nou pe pistă, dar el știe cel mai bine ce să facă. Ca prieten și fan, voi respecta ce decide”.

  Cu toate acestea, fostul coechipier al lui Alonso, la 24 de ore din Daytona, Olandezul Renger van der Zande, consideră că spaniolul ar trebui să reziste ademenirii revenirii la Formula 1 cu Renault. „Pentru poveste, o revenire cu Renault este, desigur, foarte drăguță”, a spus el pentru ziarul Algemeen Dagblad. „Dar nu văd ca Renault să devină campion mondial anul viitor”.

  Și dacă Alonso merge undeva să conducă, ar trebui să fie cu o echipă care poate câștiga. „Dacă se va întoarce, va avea un impuls enorm de a se dovedi”, a adăugat van der Zande.  Dar Alonso a părăsit Formula 1 pentru a încerca alte lucruri – Daytona, Indy, Dakar. Și nu va avea prea multe de ales dacă se va întoarce acum.

  „Poate o va face dacă va primi o ofertă foarte bună, dar nu prea mă aștept să se întâmple”, a spus el. Dacă înțelegeți că oamenii ar dori să vadă că se întâmplă, ci uitați-vă doar cum a făcut Michael Schumacher. El a fost absolut cel mai bun, dar nu când s-a întors. „Cred că Alonso are mai mult de pierdut decât să câștige revenind”, a adăugat van der Zande.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss