GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso rectifică remărcile critice despre rivalii F1

Vizualizări: 10697

Fernando Alonso spune că după ce s-a uitat la reluările startului cursei de la COTA nu prea era „mai nimic de făcut din partea celor din jur” în urma unor remărci foarte aspre de imediat după accident.

Pilotul McLaren a fost eliminat în primul tur la COTA, după un acroșaj cu Lance Stroll, care a servit o penalizare drive-through pentru incident, a fost un start frenetic cu mai multe acroșaje fiind rezultatul luptelor pentru poziție dintre piloți.

„O cursă dezamăgitoare, doar 600 de metri și am fost lovit din spate. Acum că am văzut reluările nu prea era mai nimic de făcut din partea celor din jur, prea multe mașini în virajul 4. Atât. A fost doar ghinion astăzi.” Fernando Alonso pe Twitter.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES