More

  Latest Posts

  Alonso: Plecarea lui Vettel de la Ferrari are legătură cu situația controversată legată de motorul din 2019

  Fernando Alonso este unul dintre cei mai informați piloți din Formula 1. Este în general la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, în padoc, așadar atunci când face o declarație, fanii ascultă cu mare atenție. De această dată, și-a spus opinia despre Vettel și Ferrari.

  Pilotul german a fost probabil printre cei mai aprigi rivali ai lui Alonso. Când a fost chiar el la Ferrari, s-a luptat pentru titlu cu Vettel, care pe atunci era la Red Bull și a pierdut (de două ori). Deși relația dintre ei nu s-a îmbunătățit foarte mult, are o oarecare simpatie pentru Seb acum.

  „Cred că are legătură cu un singur motiv, în mod special. Ferrari știa despre investigația realizată de FIA asupra motorului din 2019 și că nu avea câștig de cauză. În aceste condiții, un campion mondial în echipă, pentru atât de multă vreme fără rezultate aici, ar fi mărit presiunea asupra lor”, a explicat Alonso.

  „Și după 5 ani, era clar că Seb nu poate salva echipa și că Leclerc ar avea mai mult potențial. Probabil că a părut că Sainz va fi pilotul perfect care să îl acompanieze pe Charles”, a conchis spaniolul.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss