Latest Posts

Alonso: Plecarea lui Vettel de la Ferrari are legătură cu situația controversată legată de motorul din 2019

Vizualizări: 10416

Fernando Alonso este unul dintre cei mai informați piloți din Formula 1. Este în general la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, în padoc, așadar atunci când face o declarație, fanii ascultă cu mare atenție. De această dată, și-a spus opinia despre Vettel și Ferrari.

Pilotul german a fost probabil printre cei mai aprigi rivali ai lui Alonso. Când a fost chiar el la Ferrari, s-a luptat pentru titlu cu Vettel, care pe atunci era la Red Bull și a pierdut (de două ori). Deși relația dintre ei nu s-a îmbunătățit foarte mult, are o oarecare simpatie pentru Seb acum.

„Cred că are legătură cu un singur motiv, în mod special. Ferrari știa despre investigația realizată de FIA asupra motorului din 2019 și că nu avea câștig de cauză. În aceste condiții, un campion mondial în echipă, pentru atât de multă vreme fără rezultate aici, ar fi mărit presiunea asupra lor”, a explicat Alonso.

„Și după 5 ani, era clar că Seb nu poate salva echipa și că Leclerc ar avea mai mult potențial. Probabil că a părut că Sainz va fi pilotul perfect care să îl acompanieze pe Charles”, a conchis spaniolul.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss