GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso: Plecarea lui Vettel de la Ferrari are legătură cu situația controversată legată de motorul din 2019

Vizualizări: 10136

Fernando Alonso este unul dintre cei mai informați piloți din Formula 1. Este în general la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, în padoc, așadar atunci când face o declarație, fanii ascultă cu mare atenție. De această dată, și-a spus opinia despre Vettel și Ferrari.

Pilotul german a fost probabil printre cei mai aprigi rivali ai lui Alonso. Când a fost chiar el la Ferrari, s-a luptat pentru titlu cu Vettel, care pe atunci era la Red Bull și a pierdut (de două ori). Deși relația dintre ei nu s-a îmbunătățit foarte mult, are o oarecare simpatie pentru Seb acum.

„Cred că are legătură cu un singur motiv, în mod special. Ferrari știa despre investigația realizată de FIA asupra motorului din 2019 și că nu avea câștig de cauză. În aceste condiții, un campion mondial în echipă, pentru atât de multă vreme fără rezultate aici, ar fi mărit presiunea asupra lor”, a explicat Alonso.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Și după 5 ani, era clar că Seb nu poate salva echipa și că Leclerc ar avea mai mult potențial. Probabil că a părut că Sainz va fi pilotul perfect care să îl acompanieze pe Charles”, a conchis spaniolul.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES