More

  Latest Posts

  Alonso nu-și cere scuze pentru că a criticat FIA.

  Fernando Alonso a refuzat să își ceară scuze pentru comentariile care, se pare, i-ar fi putut aduce o acuzație de discreditare din partea FIA.

  La Barcelona, dar și în zilele anterioare, dublul campion mondial a lansat o critică usturătoare la adresa ultimilor oficiali de cursă din Formula 1, numindu-i „cel mai îngrijorător lucru” din acest sport. El a atacat dur pe co-directorul de cursă Niels Wittich și a criticat o penalizare primită la Miami. „A fost pur și simplu incompetență din partea comisarilor”, a declarat pilotul de 40 de ani. „Nu au fost foarte profesioniști, cred eu”.

  După ce a făcut aceste comentarii, Fernando Alonso a fost văzut discutând cu președintele FIA, Mohammed Ben Sulayem, și cu co-directorul de cursă al lui Wittich, Eduardo Freitas, la motorhome-ul echipei Alpine F1. Unele rapoarte sugerează că FIA a luat în considerare chiar o acuzație de discreditare. „Fernando Alonso va face o declarație publică bună despre FIA în timpul weekend-ului de cursă”, a declarat un oficial anonim al FIA, citat de ziarul elvețian Blick.

  Alonso

  Întrebat duminică despre conversația sa cu președintele FIA, Ben Sulayem, și cu alți oficiali din F1, Fernando Alonso de la Alpine F1 a confirmat că aceasta a avut loc. „Vorbesc cu el în mod regulat”, a declarat Fernando Alonso pentru ziarul AS. „El știa părerea mea după Miami, așa că era la curent cu totul. În cele din urmă, toți încercăm să ne ajutăm unii pe alții”, a mai spus spaniolul. „FIA, piloții, suntem cu toții în aceeași barcă – vrem ca sportul să fie mai corect și mai bun”.

  „A fost o conversație bună și mergem înainte”. Totuși, când a fost întrebat dacă va merge atât de departe încât să prezinte scuze, Alonso a insistat: „Să-mi cer scuze? De ce?” Între timp, La Gazzetta dello Sport suspectează că negocierile cu ambele echipe, Alpine F1 și Aston Martin F1, privind un contract pentru Fernando Alonso pentru 2023 au început în Spania. „Când Flavio Briatore a apărut în paddock sâmbătă, am început să ne imaginăm că se întâmplă ceva”, a declarat corespondentul ziarului, Mario Salvini.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss