Latest Posts

Alonso: Monopostul McLaren 2019 suprinzător de bun în anumite privințe

Vizualizări: 14764

Anumite elemente ale monopostului McLaren F1 2019 sunt „surprinzător de bune”, potrivit noului pilot devenit ambasador al echipei, Fernando Alonso.

Fernando Alonso spune că monopostul McLaren F1 2019 este deja „suprinzător” de bun în anumite privințe și că echipa merge în direcția bună.

De două ori campion mondial, Alonso a preluat un nou rol de ambasador la McLaren în urma plecării sale din Formula 1 în căutarea de noi provocări în alte categorii după patru ani frustranți de mașini care nu au fost tocmai competitive.

Alonso, care va testa mașina McLaren F1 2019 nul acesta, a fost încurajat de primele semne din partea noului MCL34, pilotul spaniol fiind prezent pentru a doua săptămână de testare de pre-sezon de la Barcelona în ceea ce a marcat prima sa apariție ca ambasador.

„Cred că învățăm mult,” spune Alonso. „Chiar și săptămâna trecută am ținut legătura cu echipa și am fost ținut la curent cu tot ce se întâmpla și cu problemele pe care le găseau.

„Cred că acestă săptămână a confirmat cam ce așteptări putem avea de la mașină anul acesta, și sunt câteva zone în care trebuie făcute revizuiri și unde trebuie depusă mai multă muncă de dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Alte elemente cred că sunt surprinzător de bune și toată lumea este fericită cu rezultatele, în general cred că au fost două săptămâni pozitive. Nu este perfect încă, dar direcția, cred eu, este cea bună.”

Foto-credit: McLaren F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss