More

  Latest Posts

  Alonso: Monopostul McLaren 2019 suprinzător de bun în anumite privințe

  Anumite elemente ale monopostului McLaren F1 2019 sunt „surprinzător de bune”, potrivit noului pilot devenit ambasador al echipei, Fernando Alonso.

  Fernando Alonso spune că monopostul McLaren F1 2019 este deja „suprinzător” de bun în anumite privințe și că echipa merge în direcția bună.

  De două ori campion mondial, Alonso a preluat un nou rol de ambasador la McLaren în urma plecării sale din Formula 1 în căutarea de noi provocări în alte categorii după patru ani frustranți de mașini care nu au fost tocmai competitive.

  Alonso, care va testa mașina McLaren F1 2019 nul acesta, a fost încurajat de primele semne din partea noului MCL34, pilotul spaniol fiind prezent pentru a doua săptămână de testare de pre-sezon de la Barcelona în ceea ce a marcat prima sa apariție ca ambasador.

  „Cred că învățăm mult,” spune Alonso. „Chiar și săptămâna trecută am ținut legătura cu echipa și am fost ținut la curent cu tot ce se întâmpla și cu problemele pe care le găseau.

  „Cred că acestă săptămână a confirmat cam ce așteptări putem avea de la mașină anul acesta, și sunt câteva zone în care trebuie făcute revizuiri și unde trebuie depusă mai multă muncă de dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța.

  „Alte elemente cred că sunt surprinzător de bune și toată lumea este fericită cu rezultatele, în general cred că au fost două săptămâni pozitive. Nu este perfect încă, dar direcția, cred eu, este cea bună.”

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss