More

  Latest Posts

  Alonso le-a spus celor de la Renault să testeze monopostul pentru 2022, în tunelul de vânt, în 1 ianuarie

  Alonso le-a spus celor de la Renault să testeze designul pentru 2022, în tunelul de vânt, din întâi ianuarie – prima zi în care este permis în regulament. Directorul executiv al echipei, Marcin Budkowski, descrie faptul că Alonso îi îndeamnă să prioritizeze pregătirile pentru 2022 (când vor apărea noile specificații tehnice):

  „Ne întreabă despre absolut orice. Eram în tunelul de vânt și zice: deci nu puteți să testați încă monopostul pentru 2022. I-am spus că nu, din cauza regulilor și atunci ne-a întrebat când putem începe dezvoltarea prototipului. I-am zis desigur că în întâi ianuarie, iar el a răspuns: perfect, sunteți aici în 1 ianuarie? În mod normal nu suntem, dar anul acesta a fost diferit. Așa că Fernando ne-a îndemnat să fim aici. Deci atât este de motivat,” a spus Budkowski.

  Renault spune că Alonso va mai avea două zile de teste, anul acesta, cu monopostul din 2018, pentru a se pregăti de întoarcerea sa din 2021:

  „Parțial este pentru că el dorește să fie din nou în formă și să revină la ritmul necesar pentru a conduce un monopost. Dar e și o oportunitate de a lucra cu el la conceptul volanului, la pozițiile potrivite de amplasare a butoanelor, cum îi place să activeze comenzile și poate repeta procedurile noastre. Pare simplu, dar cu cât muncim mai mult acum, cu atât mai puțină treabă vom avea în perioada de testare din iarnă.”

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss