More

  Latest Posts

  Alonso le-a spus celor de la Renault să testeze monopostul pentru 2022, în tunelul de vânt, în 1 ianuarie

  Vizualizări: 3579

  Alonso le-a spus celor de la Renault să testeze designul pentru 2022, în tunelul de vânt, din întâi ianuarie – prima zi în care este permis în regulament. Directorul executiv al echipei, Marcin Budkowski, descrie faptul că Alonso îi îndeamnă să prioritizeze pregătirile pentru 2022 (când vor apărea noile specificații tehnice):

  „Ne întreabă despre absolut orice. Eram în tunelul de vânt și zice: deci nu puteți să testați încă monopostul pentru 2022. I-am spus că nu, din cauza regulilor și atunci ne-a întrebat când putem începe dezvoltarea prototipului. I-am zis desigur că în întâi ianuarie, iar el a răspuns: perfect, sunteți aici în 1 ianuarie? În mod normal nu suntem, dar anul acesta a fost diferit. Așa că Fernando ne-a îndemnat să fim aici. Deci atât este de motivat,” a spus Budkowski.

  Renault spune că Alonso va mai avea două zile de teste, anul acesta, cu monopostul din 2018, pentru a se pregăti de întoarcerea sa din 2021:

  „Parțial este pentru că el dorește să fie din nou în formă și să revină la ritmul necesar pentru a conduce un monopost. Dar e și o oportunitate de a lucra cu el la conceptul volanului, la pozițiile potrivite de amplasare a butoanelor, cum îi place să activeze comenzile și poate repeta procedurile noastre. Pare simplu, dar cu cât muncim mai mult acum, cu atât mai puțină treabă vom avea în perioada de testare din iarnă.”

  Sursa: racefans.net
  Photocredit: Sky Sports
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  racefans.net

  Latest Posts

  Don't Miss