GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso: Hamilton este unul dintre 5 cei mai mari Campioni ai F1

Vizualizări: 28514

Lewis Hamilton este unul dintre cinci cei mai mari campioni mondiali pe careFormula 1 le-a văzut vreodată, potrivit fostului său coleg de echipă, Fernando Alonso.

Perechea a avut o relație dificilă când sa împerecheat la McLaren în timpul sezonului de debut al lui Hamilton în 2007. Dar Alonso a spus că a devenit foarte clar că Hamilton a fost capabil să devină unul dintre cei mai mari piloți.

Alonso: Hamilton este unul dintre 5 cei mai mari Campioni ai F1

“Probabil la acel moment a fost dificil să ne imaginăm ce ar putea aduce viitorul pentru Lewis și oricare dintre băieții de pe grilă”, a declarat Alonso în cadrul conferinței de presă FIA de astăzi. “Dar cu siguranță a arătat talentul din prima zi, luptând pentru campionat în anul de debut, câștigând în 2008. Probabil că la acea dată am fost de acord că cinci sau șapte campionate mondiale vor fi posibile. “Apoi, evident, a scăzut un pic datorită performanței mașinii de câțiva ani. Trecerea la Mercedes, poate la momentul în care ne gândim cu toții că poate că nu a fost pozitiv, pentru că la acel moment Mercedes nu a obținut rezultate bune în 2013 și așa ceva. Dar în F1 lucrurile merg mereu în sus și în jos.

“Sunt fericit pentru el pentru că a arătat talentul din prima zi. El a reușit să câștige curse când mașina a fost acolo să o câștige, dar a reușit să câștige curse în unele dintre anotimpurile în care mașina nu se afla în topul, ca și în anului 2009 de exemplu, dar el a câștigat încă unele Grand Prix pe an. E impresionant, și acum este momentul să vă bucurați de el, așa că sunt fericit”.

Întrebat să numească cei mai mari cinci campioni din istoria F1, Alonso la ales pe Hamilton alături de Michael Schumacher, Ayrton Senna, Alain Prost și Juan Manuel Fangio. Hamilton va fi egal cu Fangio dacă va câștiga cel de-al cincilea campionat mondial în acest weekend.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Lewis a câștigat al cincilea titlu și a reușit la fel ca Fangio a fost o mare realizare”, a spus Alonso. “Dacă cineva ar face asta în generația noastră, sunt fericit că este Lewis pentru că a arătat talentul și angajamentul.

“Când mașina domina, el a livrat și a câștigat campionatul. Când mașina nu a fost suficient de bună pentru a câștiga campionatul, el a pus în continuare spectacole pentru a arăta talentul. E greu de văzut în zilele noastre. ”
Hamilton a spus că este “nebun” să creadă că ar putea deveni al doilea pilot în istoria F1 după ce Schumacher a reușit să obțină scorul de cinci titluri de campion mondial al lui Fangio.

“Fangio este ca un naș al întregului sport pentru noi”, a spus pilotul Mercedes. “Este unul dintre cei mai buni din start, va fi intotdeauna admirat in sport. E nebun să cred că aș putea obține un număr similar de campionate pe care le-a avut. ”

Photocredit:

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES