ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Alonso: Hamilton este unul dintre 5 cei mai mari Campioni ai F1

  Lewis Hamilton este unul dintre cinci cei mai mari campioni mondiali pe careFormula 1 le-a văzut vreodată, potrivit fostului său coleg de echipă, Fernando Alonso.

  Perechea a avut o relație dificilă când sa împerecheat la McLaren în timpul sezonului de debut al lui Hamilton în 2007. Dar Alonso a spus că a devenit foarte clar că Hamilton a fost capabil să devină unul dintre cei mai mari piloți.

  “Probabil la acel moment a fost dificil să ne imaginăm ce ar putea aduce viitorul pentru Lewis și oricare dintre băieții de pe grilă”, a declarat Alonso în cadrul conferinței de presă FIA de astăzi. “Dar cu siguranță a arătat talentul din prima zi, luptând pentru campionat în anul de debut, câștigând în 2008. Probabil că la acea dată am fost de acord că cinci sau șapte campionate mondiale vor fi posibile. “Apoi, evident, a scăzut un pic datorită performanței mașinii de câțiva ani. Trecerea la Mercedes, poate la momentul în care ne gândim cu toții că poate că nu a fost pozitiv, pentru că la acel moment Mercedes nu a obținut rezultate bune în 2013 și așa ceva. Dar în F1 lucrurile merg mereu în sus și în jos.

  “Sunt fericit pentru el pentru că a arătat talentul din prima zi. El a reușit să câștige curse când mașina a fost acolo să o câștige, dar a reușit să câștige curse în unele dintre anotimpurile în care mașina nu se afla în topul, ca și în anului 2009 de exemplu, dar el a câștigat încă unele Grand Prix pe an. E impresionant, și acum este momentul să vă bucurați de el, așa că sunt fericit”.

  Întrebat să numească cei mai mari cinci campioni din istoria F1, Alonso la ales pe Hamilton alături de Michael Schumacher, Ayrton Senna, Alain Prost și Juan Manuel Fangio. Hamilton va fi egal cu Fangio dacă va câștiga cel de-al cincilea campionat mondial în acest weekend.

  “Lewis a câștigat al cincilea titlu și a reușit la fel ca Fangio a fost o mare realizare”, a spus Alonso. “Dacă cineva ar face asta în generația noastră, sunt fericit că este Lewis pentru că a arătat talentul și angajamentul.

  “Când mașina domina, el a livrat și a câștigat campionatul. Când mașina nu a fost suficient de bună pentru a câștiga campionatul, el a pus în continuare spectacole pentru a arăta talentul. E greu de văzut în zilele noastre. ”
  Hamilton a spus că este “nebun” să creadă că ar putea deveni al doilea pilot în istoria F1 după ce Schumacher a reușit să obțină scorul de cinci titluri de campion mondial al lui Fangio.

  “Fangio este ca un naș al întregului sport pentru noi”, a spus pilotul Mercedes. “Este unul dintre cei mai buni din start, va fi intotdeauna admirat in sport. E nebun să cred că aș putea obține un număr similar de campionate pe care le-a avut. ”

  Photocredit:

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss