More

  Latest Posts

  Alonso: Cele mai bune amintiri din F1 sunt oamenii, filozofia

  Fernando Alonso a transmis ce îi va lipsi cel mai mult în F1 și cum experiențele din alte categorii îi oferă șansa de a aprecia sportul din ce în ce mai mult.

  „Cred că mai mult decât cursele sau amintirile sau victoriile, cred că cel mai bun lucru pe care îl am în F1 sunt oamenii alături de care am lucrat și oamenii împreună cu care mi-am petrecut jumătate din viață. Am 37 de ani și concurez aici de 18, literalmente jumătate din viața mea a fost alături de ingineri talentați, designeri, mecanici, media, toată lumea.

  „Am împărtășit multe lucruri și multe zile de-a lungul sezonului. Cred că ăsta este cel mai bun lucru, și cel pe care îl voi ține minte toată viața despre F1.

  „Cum te înfrunți cu aceste curse și filozofia din spatele unui Grand Prix, pregătirea, disciplina, sunt prezente toate zonele echipei.

  „Când concurezi în alte serii, alte discipline, realizezi că Formula 1 este cu o treaptă mai sus, încercând să găsească perfecțiunea în tot în fiecare weekend, o dată la două săptămâni în jurul lumii. Asta este probabil ceea ce voi ține minte din timpul meu aici.

  „Momentan mă voi bucura de această ultimă cursă, asta este prioritatea pentru că știu că nu suntem suficient de competitivi pentru a ne lupta pentru lucruri mai mari.

  „În orice caz ne batem cu Force India în campionatul echipelor deci ar fi foarte bine dacă am reuși să terminăm în fața lor.

  „În calificări Q3 este un vis, prea optimistic, dar vom încerca să aducem niște ieșiri bune, niște tururi bune. Ăsta este planul.”

  McLaren au un avantaj de 14 puncte în fața celor de la Force India în clasamentul echipelor înaintea cursei de la Yas Marina din acest weekend.

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss