Latest Posts

Alonso: Cele mai bune amintiri din F1 sunt oamenii, filozofia

Vizualizări: 11138

Fernando Alonso a transmis ce îi va lipsi cel mai mult în F1 și cum experiențele din alte categorii îi oferă șansa de a aprecia sportul din ce în ce mai mult.

„Cred că mai mult decât cursele sau amintirile sau victoriile, cred că cel mai bun lucru pe care îl am în F1 sunt oamenii alături de care am lucrat și oamenii împreună cu care mi-am petrecut jumătate din viață. Am 37 de ani și concurez aici de 18, literalmente jumătate din viața mea a fost alături de ingineri talentați, designeri, mecanici, media, toată lumea.

„Am împărtășit multe lucruri și multe zile de-a lungul sezonului. Cred că ăsta este cel mai bun lucru, și cel pe care îl voi ține minte toată viața despre F1.

„Cum te înfrunți cu aceste curse și filozofia din spatele unui Grand Prix, pregătirea, disciplina, sunt prezente toate zonele echipei.

„Când concurezi în alte serii, alte discipline, realizezi că Formula 1 este cu o treaptă mai sus, încercând să găsească perfecțiunea în tot în fiecare weekend, o dată la două săptămâni în jurul lumii. Asta este probabil ceea ce voi ține minte din timpul meu aici.

„Momentan mă voi bucura de această ultimă cursă, asta este prioritatea pentru că știu că nu suntem suficient de competitivi pentru a ne lupta pentru lucruri mai mari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„În orice caz ne batem cu Force India în campionatul echipelor deci ar fi foarte bine dacă am reuși să terminăm în fața lor.

„În calificări Q3 este un vis, prea optimistic, dar vom încerca să aducem niște ieșiri bune, niște tururi bune. Ăsta este planul.”

McLaren au un avantaj de 14 puncte în fața celor de la Force India în clasamentul echipelor înaintea cursei de la Yas Marina din acest weekend.

Foto-credit: McLaren F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss