More

  Latest Posts

  Alonso – „Aproape am făcut accident” – despre motivul pentru care s-a retras la Austin și ACEA Luptă cu Raikkonen

  Fernando Alonso de la Alpine s-a angajat într-o luptă scurtă cu fostul rival la titlu Kimi Raikkonen în Marele Premiu al Statelor Unite și, deși această luptă l-a lăsat frustrat, răul a urmat când a fost forțat să se retragă din cursa de la Austin.

  Alonso a fost lovit cu penalizări pe grilă pentru schimbarea unității sale de putere și astfel a început duminică de pe locul 19 la Circuitul Americii, dar multiplul campionul a ajuns la locul 11 în cursă înainte de a fi obligat să se retragă în turul 49.

  Întrebat de ce a retras mașina, a spus: „Am spart aripa din spate, așa că da, la un moment dat aproape că am făcut accident în penultimul viraj. Din fericire, asta s-a întâmplat acolo și nu în primul sector.

  „M-am uitat în oglindă și aripa din spate era îndoită în spate, așa că, poate denivelările sau orice altceva, a fost foarte solicitant pentru mașină astăzi. Trebuie să o analizăm pentru că momentan nu suntem siguri de ce s-a întâmplat.”

  Alonso

  Dar spaniolul a rămas frustrat după ce a ieșit mai rău în două întâlniri cu piloţii Alfa Romeo. Cu prima ocazie, a pierdut în fața lui Raikkonen, care l-a depășit în turul 16, mergând lat în jurul primului viraj.

  Câteva tururi mai târziu, el a încercat să-l depășească pe Antonio Giovinazzi în virajul 12, dar a fost forțat să-și dea locul înapoi la scurt timp după, când Giovinazzi l-a depășit pe Alonso la virajul 12 și i-a predat locul înapoi veteranului.

  Privind în urmă, el a spus: „Regulile sunt puțin aleatorii. Este așa cum este. Din păcate, știi, pentru fanii de aici, în America și orice altceva, au văzut astăzi un spectacol pe care nu l-au meritat.

  „Au fost unele incidente care probabil ar trebui analizate”, a adăugat el. „Doi dintre ei au fost sancționați și unul nu”.

  Datorită DNF-urilor, Alonso nu a mai marcat niciun punct de la clasarea pe locul 6 în Marele Premiu al Rusiei, în timp ce se pregătește să se îndrepte spre Mexic pentru următoarea cursă.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss