GP24 Media

LATEST POSTS

Alonso – „Aproape am făcut accident” – despre motivul pentru care s-a retras la Austin și ACEA Luptă cu Raikkonen

Alonso
Vizualizări: 10394

Fernando Alonso de la Alpine s-a angajat într-o luptă scurtă cu fostul rival la titlu Kimi Raikkonen în Marele Premiu al Statelor Unite și, deși această luptă l-a lăsat frustrat, răul a urmat când a fost forțat să se retragă din cursa de la Austin.

Alonso a fost lovit cu penalizări pe grilă pentru schimbarea unității sale de putere și astfel a început duminică de pe locul 19 la Circuitul Americii, dar multiplul campionul a ajuns la locul 11 în cursă înainte de a fi obligat să se retragă în turul 49.

Întrebat de ce a retras mașina, a spus: „Am spart aripa din spate, așa că da, la un moment dat aproape că am făcut accident în penultimul viraj. Din fericire, asta s-a întâmplat acolo și nu în primul sector.

„M-am uitat în oglindă și aripa din spate era îndoită în spate, așa că, poate denivelările sau orice altceva, a fost foarte solicitant pentru mașină astăzi. Trebuie să o analizăm pentru că momentan nu suntem siguri de ce s-a întâmplat.”

Alonso - „Aproape am făcut accident” – despre motivul pentru care s-a retras la Austin și ACEA Luptă cu Raikkonen

Dar spaniolul a rămas frustrat după ce a ieșit mai rău în două întâlniri cu piloţii Alfa Romeo. Cu prima ocazie, a pierdut în fața lui Raikkonen, care l-a depășit în turul 16, mergând lat în jurul primului viraj.

Câteva tururi mai târziu, el a încercat să-l depășească pe Antonio Giovinazzi în virajul 12, dar a fost forțat să-și dea locul înapoi la scurt timp după, când Giovinazzi l-a depășit pe Alonso la virajul 12 și i-a predat locul înapoi veteranului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Privind în urmă, el a spus: „Regulile sunt puțin aleatorii. Este așa cum este. Din păcate, știi, pentru fanii de aici, în America și orice altceva, au văzut astăzi un spectacol pe care nu l-au meritat.

„Au fost unele incidente care probabil ar trebui analizate”, a adăugat el. „Doi dintre ei au fost sancționați și unul nu”.

Datorită DNF-urilor, Alonso nu a mai marcat niciun punct de la clasarea pe locul 6 în Marele Premiu al Rusiei, în timp ce se pregătește să se îndrepte spre Mexic pentru următoarea cursă.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES