More

  Latest Posts

  Alonso: „A fost un lux” să plec și să mă întorc în F1 în propriile mele condiții

  Fernando Alonso spune că a fost un „lux” să poți pleca și să te întorci în Formula 1 în propriile condiții, după ce s-a bucurat de sezonul său de revenire cu Alpine în 2021.

  Dublul campion mondial Alonso s-a întors în Formula 1 anul trecut, după ce a petrecut două sezoane în afara seriei pentru a explora alte discipline de curse.

  După ce a părăsit Formula 1 la sfârșitul anului 2018, după o perioadă de patru sezoane cu McLaren, Alonso a concurat la 24 de ore de Le Mans, la Indianapolis 500 și la Raliul Dakar.

  Alonso s-a bucurat de un sezon de revenire reușit cu Alpine, când a obținut un podium în Qatar, precum și când a jucat un rol crucial în victoria șocantă a coechipierului Esteban Ocon în Ungaria.

  Fernando a spus la începutul anului că s-a bucurat de revenirea sa în F1 mai mult decât se aștepta și a reflectat asupra sezonului în ansamblu ca fiind „un an bun pentru mine”. „Pe pistă și în afara pistei, m-am bucurat de timpul cu echipa și, în această revenire, am fost super fericit”, a spus spaniolul.

  „Am avut luxul să mă întorc în sport când m-am hotărât. Când m-am hotărât, m-am oprit. Când m-am hotărât, m-am întors. Acesta este un lux foarte mare. „În mod normal, este un grup foarte mic de piloți care pot conduce în Formula 1 și nu este ușor să ai astfel de posibilități. M-am simțit recunoscător pentru asta.

  „Și, de asemenea, felul în care a fost sezonul pentru mine, de la îmbunătățirea de fiecare dată și terminarea foarte puternică, a fost cel mai bun mod de a mă pregăti pentru 2022.”

  Alonso

  Alonso a luat inițial câteva curse pentru a se prinde de viteză și a se readapta la viața din F1, explicând că i s-au părut deosebit de greu de înțeles pneurile din față.

  „Cea mai mare provocare au fost probabil cauciucurile din față și filosofia pe care o are fiecare echipă în ceea ce privește suspensia față, servodirecția față, feedback-ul pe care îl primim la volan”, a spus el.

  „Este evident foarte unic pentru fiecare dintre echipe. Și construcția anvelopei din față s-a schimbat din 2020 în 2021 și asta a fost o provocare, cred, pentru toată lumea. „Dar a fost o provocare, aparent, pentru oamenii care au schimbat echipe, am văzut-o la începutul anului, și pentru mine la fel, pentru că am fost doi ani în afara acestui sport.

  „Momentele cele mai pline de satisfacții au fost cu siguranță maximele și momentele în care am performat puțin mai bine. Evident, victoria lui Esteban în Ungaria, acesta a fost cel mai bun moment pentru noi ca echipă. „Podiumul meu din Qatar a fost evident un sentiment foarte frumos.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss