Latest Posts

Alonso a fost lăudat de șefii Alpine pentru ambiția și determinarea sa

Vizualizări: 9192

Fernando Alonso revine în Formula 1 după o absență de trei ani. Spaniolul va pilota în 2021 pentru Alpine, echipă cu care, sub denumirea de Renault, a câștigat cele două titluri mondiale, în 2005 și 2006.

Pilotul Alpine a vorbit pe scurt despre motivația sa de a concura din nou în Formula 1. Cu toate că a fost recent implicat într-un accident de circulație, Alonso va fi prezent la cele trei zile de teste din Bahrain, care vor începe vineri, 12 martie.

“Mă simt bine și sunt în cea mai bună formă fizică și mentală din viața mea.” a declarat Alonso în timpul lansării noii echipe Alpine. Totodată, mai marii grupării franceze l-au lăudat pe pilotul spaniol pentru ambiția și determinare de care acesta a dat dovadă în ultima vreme.

“Fernando se simte foarte bine. Un accident de circulație nu e ceva care să treacă foarte ușor. A avut noroc că a scăpat doar cu o accidentare minoră. El e un pilot foarte ambițios și determinat să obțină rezultate bune alături de noi.” a declarat Laurent Rossi, CEO-ul echipei Alpine.

Nici Davide Brivio, noul team principal al echipei nu a ezitat să-l laude pe Alonso, despre care a afirmat că este extrem de motivat și foarte atent la detalii. “Fernando putea să meargă să-și atingă alte obiective, dar a vrut să revină în cel mai competitiv mediu cu putință pentru a concura cu cei mai buni piloți din lume.” a declarat oficialul italian.

Fernando Alonso va reveni oficial în Formula 1, cu prilejul testelor din Bahrain. Primul grand prix cu pilotul spaniol pe grilă va avea loc pe 28 martie, tot în Bahrain.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Sky Sports
Photocredit: Sky Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Sky Sports

Latest Posts

Don't Miss