Latest Posts

Alonso a convins la primul test pe Aston Martin

Vizualizări: 18250

Directorul echipei Aston Martin, Mike Krack, a declarat că dublul campion mondial de Formula 1, Fernando Alonso, a fost “foarte impresionant” în primul său test recent pentru echipă, desfășurat luna trecută la Abu Dhabi.

Alonso a fost lăsat de Alpine să piloteze AMR22 în testul de pneuri Pirelli care a urmat GP-ului din Abu Dhabi, oferindu-i oportunitatea de a cunoaște noua sa echipă.

Este posibil să mai ruleze în mașina 2022, deoarece Pirelli începe programul de testare a pneurilor 2024 în noul an.

“A fost foarte impresionant, foarte impresionant prin eficiența transmiterii mesajelor”, a declarat Krack despre ieșirea din Abu Dhabi.

“A fost direct la subiect în orice moment și a fost foarte prietenos și deschis, transparent, cred că în ambele direcții. Suntem foarte mulțumiți de cum a decurs această zi, într-adevăr.”

Alonso a convins la primul test pe Aston Martin

Rugat să îl compare pe Alonso cu predecesorul său, Sebastian Vettel, Krack a spus: “Nu am avut niciun comentariu: “Diferit, da, pentru că au trecuturi diferite. Unul este latin, celălalt este german. Asta face o mare diferență.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Dar ceea ce au în comun este concentrarea, concentrarea asupra îmbunătățirii, concentrarea asupra progresului și, de asemenea, izolarea a ceea ce ne face să progresăm în loc să fim poate detaliați. Unele asemănări, dar și unele diferențe.”

Krack a declarat că este deja evident că Alonso va fi o forță motivantă pentru echipă.

“Cred că, în cazul lui Fernando, întotdeauna am ținut minte această imagine din Marele Premiu al Mexicului despre frustrarea lui de a nu fi terminat pe locul șapte. Acesta este un exemplu de dedicare și motivație.

“Așadar, dacă ai pe cineva cu această pasiune și dorință de a câștiga, cred că are un impact asupra echipei și am putut vedea clar acest lucru, cum toată lumea a fost foarte fericită să-l aibă pe acest tip în mașină.

“Cred că el aprinde poate o altă scânteie din propria pasiune și dorință de a câștiga asupra echipei.”

Alonso a convins la primul test pe Aston Martin

Krack a lăsat să se înțeleagă că Alonso ar putea rămâne implicat în Aston Martin chiar și după ce se va retrage din cockpit: “Am avut deja câteva conversații foarte bune cu el. Acest lucru, în opinia mea, poate merge dincolo de pilotaj.

“Fernando este o parte esențială a echipei și trebuie să vedem cum va evolua acest lucru. Dar cred că el poate avea un rol important în viitorul echipei.”

Directorul tehnic al Aston Martin, Dan Fallows, a fost de acord cu faptul că Alonso poate avea o contribuție semnificativă la evoluția echipei.

“Din punct de vedere tehnic, este important să avem piloți care sunt capabili să ofere un feedback bun”, a declarat Fallows.

“Nu spun feedback pozitiv, pentru că nu este întotdeauna cazul. Dar un feedback bun și capabili să descrie cum se simt în mașină, asta este foarte important pentru noi.

“Suntem foarte norocoși în sensul că Lance [Stroll] este foarte bun și în această privință.

“Nu cred că prin plecarea lui Seb am pierdut ceva în mod special.

Alonso a convins la primul test pe Aston Martin

“Dar vrem să producem o mașină care să fie semnificativ mai bună pentru anul viitor, vrem să vedem acest progres și trebuie să ne asigurăm că avem piloți care pot extrage cât mai mult din asta.

“După cum am spus, cu Lance cred că avem un pilot care este capabil să conducă mașina, în mod clar Fernando are o experiență uriașă și are un palmares dovedit în acest sens, de asemenea. Este o linie de piloți foarte interesantă.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss