More

  Latest Posts

  Alice Ene “Copilul fenomen” al motorsportului românesc, o nouă victorie.

  La doar 2 săptămâni după ce a devenit cea mai tânăra campioană Europeană de Drift la campionatul din Grecia, românca Alice Ene a mai bifat o victorie, la Campionatul de Drift din Cehia.

  Alice Ene, în vârstă de 14 ani, a câștigat finala Campionatului de Drift din Cehia, desfășurată pe circuitul Brno, la startul competiției fiind înscriși peste 60 de piloți din 5 țări, mulți dintre ei cu foarte mare experiență.

  “Participarea în cadrul acestei finale s-a dovedit a fi o adevărată aventură, chiar nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Când am plecat de acasă, targetul nostru era doar participare și acumulare de experiență. Cu atât mai mult că veneam obosiți si încă nerefăcuți după etapele din Grecia, de la Nigrita si Serres.

  Aliniata la start cu mașina foarte bine setată si pregătită, Alice a reușit să treacă pe rând de toți piloții, totodată reușind să și câștige etapa”, a declarat tatăl adolescentei, Sorin Ene, cunoscutul pilot de Drift, care este și Trainer / Spotter pentru fiica sa.

  Alice Ene

  Publicul și organizatorii, dar mai ales arbitrii au fost impresionați de evoluția și rezultatul obținut de  Alice.

  Pentru familia și echipa Ene urmează o scurtă perioadă de odihnă, după care va începe pregătirea sezonului 2022 –  revizia generală a mașinilor de competiție (mașinile sunt desfăcute până la ultimul șurub, verificate și asamblate la loc),

  Alice Ene a devenit, în urmă cu două săptămâni, cea mai tânără campioană Europeană de drift la campionatul din Grecia. Fata a avut o evoluție spectaculoasă la campionatul Drift Kings, unde a câștigat titlul de Drift Queen 2021.

  La doar 13 ani, Alice Ene a obținut licența FRAS de Pilot profesionist de drift.

  Mai multe știri despre Campionatului Național de Drift găsiți

  Sursa: Sorin Ene / Sursa Zilei

  Photocredit: Sorin / Cosmina Ene


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss