GP24 Media

LATEST POSTS

Alice Ene “Copilul fenomen” al motorsportului românesc, o nouă victorie.

Alice Ene
Vizualizări: 19627

La doar 2 săptămâni după ce a devenit cea mai tânăra campioană Europeană de Drift la campionatul din Grecia, românca Alice Ene a mai bifat o victorie, la Campionatul de Drift din Cehia.

Alice Ene, în vârstă de 14 ani, a câștigat finala Campionatului de Drift din Cehia, desfășurată pe circuitul Brno, la startul competiției fiind înscriși peste 60 de piloți din 5 țări, mulți dintre ei cu foarte mare experiență.

YouTube video

“Participarea în cadrul acestei finale s-a dovedit a fi o adevărată aventură, chiar nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Când am plecat de acasă, targetul nostru era doar participare și acumulare de experiență. Cu atât mai mult că veneam obosiți si încă nerefăcuți după etapele din Grecia, de la Nigrita si Serres.

Aliniata la start cu mașina foarte bine setată si pregătită, Alice a reușit să treacă pe rând de toți piloții, totodată reușind să și câștige etapa”, a declarat tatăl adolescentei, Sorin Ene, cunoscutul pilot de Drift, care este și Trainer / Spotter pentru fiica sa.

Alice Ene

Publicul și organizatorii, dar mai ales arbitrii au fost impresionați de evoluția și rezultatul obținut de  Alice.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pentru familia și echipa Ene urmează o scurtă perioadă de odihnă, după care va începe pregătirea sezonului 2022 –  revizia generală a mașinilor de competiție (mașinile sunt desfăcute până la ultimul șurub, verificate și asamblate la loc),

Alice Ene a devenit, în urmă cu două săptămâni, cea mai tânără campioană Europeană de drift la campionatul din Grecia. Fata a avut o evoluție spectaculoasă la campionatul Drift Kings, unde a câștigat titlul de Drift Queen 2021.

La doar 13 ani, Alice Ene a obținut licența FRAS de Pilot profesionist de drift.

Mai multe știri despre Campionatului Național de Drift găsiți

Sursa: Sorin Ene / Sursa Zilei
Photocredit: Sorin / Cosmina Ene
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES