More

  Latest Posts

  Algarve va avea o singură zonă DRS

  Autodromo do Algarve, care va găzdui prima cursă din F1, în acest weekend, va utiliza o singură zonă DRS. Piloții pot folosi DRS-ul doar pe lângă linia boxelor, aceasta fiind cea mai lungă parte fără viraje, din circuitul de 4.6 km. Punctul de detecție va fi la ieșirea din penultimul viraj, iar piloții vor putea activa sistemul, la 125 de metri după virajul cu numărul 15.

  Formula 1 a mai venit pe circuitul de lângă Portimao în 2009 pentru o sesiune de teste, dar aceasta a fost întreruptă de ploaie. Foarte mulți piloți nu au avut ocazia să iasă pe această pistă. Alex Albon însă, a mai fost aici:

  „Am amintiri frumoase de la Portimao, cu un pole și un podium în F3. E un circuit fain, cu mult flow. Primul lucru pe care îl conștientizezi sunt schimbările de nivel de pe întreaga pistă. Va fi complicat din cauza căldurii și a circuitului cu denivelări, dar e distractiv.”

  „Pe o porțiune urci dealul aproape pe nevăzute și simți că monopostul o să decoleze, iar apoi pică din cer, înainte de a se ridica la loc, într-un viraj complex. Frânezi, intrii, și virajul apare imediat, în dreapta, iar după cazi în gol, din nou.”

  „Este impresionant și cred că va fi o experiență bună, pentru că, așa cum am văzut în Mugello, circuitele noi sunt cele mai interesante, fiindcă aruncă zarurile către cei din mijlocul plutonului.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss