Latest Posts

Algarve va avea o singură zonă DRS

Vizualizări: 13756

Autodromo do Algarve, care va găzdui prima cursă din F1, în acest weekend, va utiliza o singură zonă DRS. Piloții pot folosi DRS-ul doar pe lângă linia boxelor, aceasta fiind cea mai lungă parte fără viraje, din circuitul de 4.6 km. Punctul de detecție va fi la ieșirea din penultimul viraj, iar piloții vor putea activa sistemul, la 125 de metri după virajul cu numărul 15.

Formula 1 a mai venit pe circuitul de lângă Portimao în 2009 pentru o sesiune de teste, dar aceasta a fost întreruptă de ploaie. Foarte mulți piloți nu au avut ocazia să iasă pe această pistă. Alex Albon însă, a mai fost aici:

„Am amintiri frumoase de la Portimao, cu un pole și un podium în F3. E un circuit fain, cu mult flow. Primul lucru pe care îl conștientizezi sunt schimbările de nivel de pe întreaga pistă. Va fi complicat din cauza căldurii și a circuitului cu denivelări, dar e distractiv.”

„Pe o porțiune urci dealul aproape pe nevăzute și simți că monopostul o să decoleze, iar apoi pică din cer, înainte de a se ridica la loc, într-un viraj complex. Frânezi, intrii, și virajul apare imediat, în dreapta, iar după cazi în gol, din nou.”

„Este impresionant și cred că va fi o experiență bună, pentru că, așa cum am văzut în Mugello, circuitele noi sunt cele mai interesante, fiindcă aruncă zarurile către cei din mijlocul plutonului.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss