GP24 Media

LATEST POSTS

Alfa Romeo și-a prezentat monopostul pentru 2021

Vizualizări: 10790

 

În cadrul unui eveniment organizat la Varșovia, Alfa Romeo a devenit cea de-a treia echipă care și-a prezentat monopostul pentru sezonul 2021. La prima vedere, noutățile țin mai mult doar de modificările obligatorii din regulamentul tehnic propus pentru 2021, aripa față fiind cea mai sesizabilă diferență față de monopostul anterior.

Având în vedere situația generată de pandemia cu Coronavirus, echipa nu a putut aduce modificări prea mari față de sezonul trecut. Așa cum a afirmat și Jan Monchaux, directorul tehnic al echipei, jetoanele puse la dispoziție de FIA pentru schimbările permise au fost folosite pe modificări aduse punții față.

“Monopostul C41 are foarte multe în comun cu monopostul anterior doar datorită faptului că regulamentul tehnic nu a permis prea multe din cauza pandemiei.” a declarat Monchaux. “Dezvoltarea unor părți a monopostului a fost complet înghețată. De exemplu, noi trebuie să continuăm cu același șasiu, aceeași cutie de viteze și foarte multe alte elemente, cum ar fi sistemul de răcire.” a declarat oficialul echipei elvețiene.

Regulamentul stabilit de comun acord între echipele participante în Formula 1 a stabilit puține modificări acceptate pentru noul sezon, așa cum a afirmat și Monchaux la prezentarea echipei Alfa Romeo. “Regulamentul ne permite să investim două așa numite jetoane de dezvoltare pentru a putea face modificări monopostului. Noi am ales aripa față.”

“Este o situație foarte ciudată să începi un sezon în Formula 1 fără să poți construi un monopost nou, dar, toate măsurile luate pe fondul circumstanțelor deosebite prin care trecem cu toții au ca obiectiv menținerea costurilor sub control.” a concluzionat reprezentantul echipei Alfa Romeo.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Alfa Romeo a revenit în Formula 1 în 2019, după o pauză de 34 de ani. La fel ca în 2019 și 2020, echipa elvețiană va miza pe serviciile lui Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi pentru noul sezon ce va debuta la finele lunii cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

Sursa: Formula 1
Photocredit: Alfa Romeo
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES