Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Alfa Romeo și-a prezentat monopostul pentru 2021

   

  În cadrul unui eveniment organizat la Varșovia, Alfa Romeo a devenit cea de-a treia echipă care și-a prezentat monopostul pentru sezonul 2021. La prima vedere, noutățile țin mai mult doar de modificările obligatorii din regulamentul tehnic propus pentru 2021, aripa față fiind cea mai sesizabilă diferență față de monopostul anterior.

  Având în vedere situația generată de pandemia cu Coronavirus, echipa nu a putut aduce modificări prea mari față de sezonul trecut. Așa cum a afirmat și Jan Monchaux, directorul tehnic al echipei, jetoanele puse la dispoziție de FIA pentru schimbările permise au fost folosite pe modificări aduse punții față.

  „Monopostul C41 are foarte multe în comun cu monopostul anterior doar datorită faptului că regulamentul tehnic nu a permis prea multe din cauza pandemiei.” a declarat Monchaux. „Dezvoltarea unor părți a monopostului a fost complet înghețată. De exemplu, noi trebuie să continuăm cu același șasiu, aceeași cutie de viteze și foarte multe alte elemente, cum ar fi sistemul de răcire.” a declarat oficialul echipei elvețiene.

  Regulamentul stabilit de comun acord între echipele participante în Formula 1 a stabilit puține modificări acceptate pentru noul sezon, așa cum a afirmat și Monchaux la prezentarea echipei Alfa Romeo. „Regulamentul ne permite să investim două așa numite jetoane de dezvoltare pentru a putea face modificări monopostului. Noi am ales aripa față.”

  „Este o situație foarte ciudată să începi un sezon în Formula 1 fără să poți construi un monopost nou, dar, toate măsurile luate pe fondul circumstanțelor deosebite prin care trecem cu toții au ca obiectiv menținerea costurilor sub control.” a concluzionat reprezentantul echipei Alfa Romeo.

  Alfa Romeo a revenit în Formula 1 în 2019, după o pauză de 34 de ani. La fel ca în 2019 și 2020, echipa elvețiană va miza pe serviciile lui Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi pentru noul sezon ce va debuta la finele lunii cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Alfa Romeo


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss