Latest Posts

Alfa Romeo F1 va pune capăt legăturilor cu Sauber F1 la sfârșitul anului 2023.

Vizualizări: 16916

Alfa Romeo F1 va încheia parteneriatul cu Sauber în Formula 1 de la sfârșitul sezonului viitor, a anunțat vineri constructorul italian.

La doar câteva ore după ce constructorul auto german Audi a confirmat planurile sale de a intra în F1 ca producător de motoare începând cu 2026, cu o probabilă achiziție a Sauber, Alfa Romeo F1 și-a anunțat ieșirea. După ce abia a reconfirmat prelungirea contractului de sponsor principal al Sauber pentru 2023, legătura fiind inițial începută în 2018, Alfa Romeo F1 a declarat că se va despărți de echipă la sfârșitul sezonului viitor.

Alfa Romeo F1 comunică faptul că parteneriatul său cu Sauber Motorsport se va încheia la sfârșitul anului 2023”, se arată într-o declarație. „Alfa Romeo F1 și-a anunțat revenirea în F1 în 2017 cu un plan pe termen lung, iar în iulie 2022 a anunțat decizia de a continua parteneriatul cu Sauber și în 2023, având în vedere rezultatele promițătoare din prima jumătate a sezonului, atât în ceea ce privește performanțele, cât și în ceea ce privește marketingul și colaborarea pozitivă cu echipa”.

Alfa

 

„Având în vedere că redresarea economică și industrială a mărcii va fi realizată în 2022, Alfa Romeo F1 va evalua acum dintre numeroasele oportunități aflate pe masă și va decide care va fi cea mai bună pentru a susține strategia pe termen lung și poziționarea mărcii”. Vorbind pentru presa la începutul acestui an, directorul general al Alfa Romeo F1, Jean-Philippe Imparato, a declarat că asocierea cu Sauber a fost un succes uriaș pentru compania sa în ceea ce privește promovarea profilului său.

Și, conștient de interesul Sauber pentru Audi, el a fost senin în legătură cu faptul că echipa a ales o cale diferită. „Nu vom schimba modelul de afaceri al Alfa Romeo F1”, a spus el. „Dacă într-o zi cineva va face un salt, oricare ar fi acesta, pe orice, vom lua decizia pe care trebuie să o luăm, dar asta este tot. Serios, nu este niciun stres. Am atât de multe spații de jucat. Când ești o marcă precum Alfa Romeo F1, existăm de 112 ani, lumea este deschisă pentru noi”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Lăsăm o poveste pozitivă în ceea ce privește o afacere. Anul 2021 a fost profitabil pentru Alfa Romeo F1 pentru prima dată după mulți ani. Deci, într-adevăr, nu există niciun stres. Nu sunt absolut deloc speriat, speriat sau chiar aș spune îngrijorat de niciuna dintre discuțiile pe care am auzit că le animă paddock-ul. Sunt suficient de senin pentru a mă concentra asupra afacerii în fiecare zi”.

Alfa

Nu este clar dacă comentariile Alfa Romeo F1 despre faptul că se gândește la alte opțiuni include rămânerea implicată în F1. O posibilitate este că și-ar putea schimba alianța cu o altă echipă pentru a prelua drepturile de denumire. Cea mai evidentă opțiune ar fi Haas F1, care este propulsată de aceleași motoare Scuderia Ferrari client ca și Sauber.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Pole, Leclerc
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss