GP24 Media

LATEST POSTS

Alfa Romeo F1 va pune capăt legăturilor cu Sauber F1 la sfârșitul anului 2023.

Alfa
Vizualizări: 16298

Alfa Romeo F1 va încheia parteneriatul cu Sauber în Formula 1 de la sfârșitul sezonului viitor, a anunțat vineri constructorul italian.

La doar câteva ore după ce constructorul auto german Audi a confirmat planurile sale de a intra în F1 ca producător de motoare începând cu 2026, cu o probabilă achiziție a Sauber, Alfa Romeo F1 și-a anunțat ieșirea. După ce abia a reconfirmat prelungirea contractului de sponsor principal al Sauber pentru 2023, legătura fiind inițial începută în 2018, Alfa Romeo F1 a declarat că se va despărți de echipă la sfârșitul sezonului viitor.

Alfa Romeo F1 comunică faptul că parteneriatul său cu Sauber Motorsport se va încheia la sfârșitul anului 2023”, se arată într-o declarație. „Alfa Romeo F1 și-a anunțat revenirea în F1 în 2017 cu un plan pe termen lung, iar în iulie 2022 a anunțat decizia de a continua parteneriatul cu Sauber și în 2023, având în vedere rezultatele promițătoare din prima jumătate a sezonului, atât în ceea ce privește performanțele, cât și în ceea ce privește marketingul și colaborarea pozitivă cu echipa”.

Alfa

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

 

„Având în vedere că redresarea economică și industrială a mărcii va fi realizată în 2022, Alfa Romeo F1 va evalua acum dintre numeroasele oportunități aflate pe masă și va decide care va fi cea mai bună pentru a susține strategia pe termen lung și poziționarea mărcii”. Vorbind pentru presa la începutul acestui an, directorul general al Alfa Romeo F1, Jean-Philippe Imparato, a declarat că asocierea cu Sauber a fost un succes uriaș pentru compania sa în ceea ce privește promovarea profilului său.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Și, conștient de interesul Sauber pentru Audi, el a fost senin în legătură cu faptul că echipa a ales o cale diferită. „Nu vom schimba modelul de afaceri al Alfa Romeo F1”, a spus el. „Dacă într-o zi cineva va face un salt, oricare ar fi acesta, pe orice, vom lua decizia pe care trebuie să o luăm, dar asta este tot. Serios, nu este niciun stres. Am atât de multe spații de jucat. Când ești o marcă precum Alfa Romeo F1, existăm de 112 ani, lumea este deschisă pentru noi”.

„Lăsăm o poveste pozitivă în ceea ce privește o afacere. Anul 2021 a fost profitabil pentru Alfa Romeo F1 pentru prima dată după mulți ani. Deci, într-adevăr, nu există niciun stres. Nu sunt absolut deloc speriat, speriat sau chiar aș spune îngrijorat de niciuna dintre discuțiile pe care am auzit că le animă paddock-ul. Sunt suficient de senin pentru a mă concentra asupra afacerii în fiecare zi”.

Alfa

Nu este clar dacă comentariile Alfa Romeo F1 despre faptul că se gândește la alte opțiuni include rămânerea implicată în F1. O posibilitate este că și-ar putea schimba alianța cu o altă echipă pentru a prelua drepturile de denumire. Cea mai evidentă opțiune ar fi Haas F1, care este propulsată de aceleași motoare Scuderia Ferrari client ca și Sauber.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Pole, Leclerc
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES