Latest Posts

Alfa Romeo este înclinat să pună capăt legăturilor cu Sauber după 2020, un noul partener este sugerat.

Vizualizări: 13914

Revenirea lui Alfa Romeo la Formula 1 pare a fi una scurtă, cu rapoarte pe care le vor părăsi după 2020.

Brandul italian a revenit pe grilă pentru prima dată din 1985 în acest an, după ce a cumpărat drepturile de denumire la ținuta Sauber, ca parte a legăturilor mai strânse cu Ferrari și compania-mamă Fiat.

Cu toate acestea, membru al presa internațională F1, Joe Saward a fost citată de presa italiană care sugerează o performanță slabă atât pe piața auto, cât și pe pista, probabil că Alfa nu dorește să continue asociația cu echipa elvețiană.

Nu numai că, se pare că există un dezacord între oficialii companiei și ai echipei în ceea ce privește apropierea relației lui Sauber cu Ferrari, persoanelor cheie de la Sauber s-au gândit a fi împotrivă să devină o „echipă B” al Scuderia Ferrari.

Această împărțire are deja un efect, șeful echipei Fred Vasseur s-a gândit a fi în favoarea preluării lui Nico Hulkenberg pentru 2020, dar Ferrari de neclintit în sprijinul lor pentru Antonio Giovinazzi.

Alfa Romeo este înclinat să pună capăt legăturilor cu Sauber după 2020, un noul partener este sugerat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

De asemenea, se consideră că există o anumită îngrijorare în ceea ce privește scăderea performanței lui Kimi Raikkonen, campioana mondială din 2007 nu a marcat încă din Ungaria.

Dacă Alfa a decis să nu continue, Saward a sugerat că o posibilă înțelegere cu Honda ar putea fi pe cărți, fostul șef Monisha Kaltenborn a fost de acord inițial să folosească furnizorul japonez în 2017 doar pentru a fi eliminat, iar acordul actual Ferrari a fost de acord.

O posibilă impediment ar putea fi dacă Red Bull ar permite Honda să furnizeze o a treia echipă în plus față de echipa de juniori Toro Rosso.

Fără o echipă sau furnizor semnat în prezent pentru 2021, aceasta înseamnă că toate ofertele curente vor expira și F1 a văzut deja McLaren să profite pentru a trece de la Renault la Mercedes.

Dacă un parteneriat Honda nu era posibil, atunci Renault ar putea foarte bine să fie o alternativă sau să rămână cu Ferrari, dar poate într-un alt aranjament de acum.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss