Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Alfa Romeo este înclinat să pună capăt legăturilor cu Sauber după 2020, un noul partener este sugerat.

  Revenirea lui Alfa Romeo la Formula 1 pare a fi una scurtă, cu rapoarte pe care le vor părăsi după 2020.

  Brandul italian a revenit pe grilă pentru prima dată din 1985 în acest an, după ce a cumpărat drepturile de denumire la ținuta Sauber, ca parte a legăturilor mai strânse cu Ferrari și compania-mamă Fiat.

  Cu toate acestea, membru al presa internațională F1, Joe Saward a fost citată de presa italiană care sugerează o performanță slabă atât pe piața auto, cât și pe pista, probabil că Alfa nu dorește să continue asociația cu echipa elvețiană.

  Nu numai că, se pare că există un dezacord între oficialii companiei și ai echipei în ceea ce privește apropierea relației lui Sauber cu Ferrari, persoanelor cheie de la Sauber s-au gândit a fi împotrivă să devină o „echipă B” al Scuderia Ferrari.

  Această împărțire are deja un efect, șeful echipei Fred Vasseur s-a gândit a fi în favoarea preluării lui Nico Hulkenberg pentru 2020, dar Ferrari de neclintit în sprijinul lor pentru Antonio Giovinazzi.

  De asemenea, se consideră că există o anumită îngrijorare în ceea ce privește scăderea performanței lui Kimi Raikkonen, campioana mondială din 2007 nu a marcat încă din Ungaria.

  Dacă Alfa a decis să nu continue, Saward a sugerat că o posibilă înțelegere cu Honda ar putea fi pe cărți, fostul șef Monisha Kaltenborn a fost de acord inițial să folosească furnizorul japonez în 2017 doar pentru a fi eliminat, iar acordul actual Ferrari a fost de acord.

  O posibilă impediment ar putea fi dacă Red Bull ar permite Honda să furnizeze o a treia echipă în plus față de echipa de juniori Toro Rosso.

  Fără o echipă sau furnizor semnat în prezent pentru 2021, aceasta înseamnă că toate ofertele curente vor expira și F1 a văzut deja McLaren să profite pentru a trece de la Renault la Mercedes.

  Dacă un parteneriat Honda nu era posibil, atunci Renault ar putea foarte bine să fie o alternativă sau să rămână cu Ferrari, dar poate într-un alt aranjament de acum.


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss