Latest Posts

Alfa Romeo dezvăluie noua mașină C42 pentru 2022

Vizualizări: 20767

Alfa Romeo și-a dezvăluit noul model al mașinii de Formula 1 pentru sezonul 2022, după prima ieșire extinsă pe pistă a C42, aflată în teste la începutul acestei săptămâni.

Alfa Romeo a anunțat la începutul acestei luni că își va lansa oficial mașina după primele trei zile de teste de pe Circuitul Barcelona-Catalunya, fiind ultima de pe grilă care a organizat o dezvăluire oficială. Piloții Valtteri Bottas și Guanyu Zhou au luat parte la teste la începutul acestei săptămâni folosind un model de camuflaj alb-negru, dar designul final pentru mașina din acest an a fost acum dezvăluit. Echipa păstrează culorile tradiționale ale mărcii Alfa Romeo pentru acest sezon, dar a trecut de la o culoare majoritar albă la un design în principal roșu.

Majoritatea mașinii a devenit roșie în acest an, cu adăugarea „Alfa Romeo” scrisă într-un font de modă veche. Modelul a fost creat de centrul de design Centro Stile al Alfa Romeo. Potrivit echipei, este „un semn uimitor, dar subtil, către trecut, care amintește de designurile istorice din anii trecuți și de moștenirea Alfa Romeo și Sauber Motorsport, în al 30-lea an al echipei în Formula 1”. „Începutul sezonului este întotdeauna un moment interesant, unul în care vedem rodul muncii a sute de oameni pe o perioadă lungă de timp”, a spus directorul echipei Frederic Vasseur.

„C42 este o mașină pe care așteptăm cu nerăbdare să o vedem în curse, nu doar pentru că este prima pe care am construit-o în acest nou ciclu de reglementări, una în care cursele ar trebui să fie mai apropiate și mai palpitante, ci pentru că avem cea mai mare încredere în această mașină și sperăm că echipa face un mare pas înainte spre partea din față a grilei.”

Alfa Romeo C42

Lansarea oficială a mașinii C42 vine după o ieșire dificilă pentru Alfa Romeo la Barcelona, ​​unde a căzut în spatele graficelor de kilometraj. Cele trei zile de alergare au fost întrerupte de o serie de probleme, limitând echipa la doar 175 de tururi între Bottas, Zhou și pilotul de rezervă Robert Kubica. Doar Haas a parcurs mai puține tururi în timpul testului. Bottas s-a alăturat echipei de la Mercedes pentru sezonul 2022 și a spus la începutul acestei săptămâni că se bucură de primele sale zile cu Alfa Romeo, în ciuda faptului că a reușit doar 54 de tururi în primul test.

„Dimensiunea echipei este ceva mai mică, dar nu este neapărat un lucru rău și cel puțin până acum mi-a plăcut”, a spus Bottas. „Sunt atât de mulți oameni noi și lucruri noi cu care să mă obișnuiesc, și totuși aș spune că sunt în faza de adaptare pentru a cunoaște efectiv echipa și cum funcționează totul. Dar asta face parte din învățare. Aș spune că a fost un proces destul de rapid să mă obișnuiesc cu ei. Dar există vibrații bune.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Alfa Romeo C42 își va face următoarea apariție pe pistă în cel de-al doilea test de pre-sezon, care are loc în Bahrain în perioada 10-12 martie, înainte de Marele Premiu al Bahrain-ului de deschidere a sezonului, pe 20 martie.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss