More

  Latest Posts

  Alfa Romeo dezvăluie noua mașină C42 pentru 2022

  Alfa Romeo și-a dezvăluit noul model al mașinii de Formula 1 pentru sezonul 2022, după prima ieșire extinsă pe pistă a C42, aflată în teste la începutul acestei săptămâni.

  Alfa Romeo a anunțat la începutul acestei luni că își va lansa oficial mașina după primele trei zile de teste de pe Circuitul Barcelona-Catalunya, fiind ultima de pe grilă care a organizat o dezvăluire oficială. Piloții Valtteri Bottas și Guanyu Zhou au luat parte la teste la începutul acestei săptămâni folosind un model de camuflaj alb-negru, dar designul final pentru mașina din acest an a fost acum dezvăluit. Echipa păstrează culorile tradiționale ale mărcii Alfa Romeo pentru acest sezon, dar a trecut de la o culoare majoritar albă la un design în principal roșu.

  Majoritatea mașinii a devenit roșie în acest an, cu adăugarea „Alfa Romeo” scrisă într-un font de modă veche. Modelul a fost creat de centrul de design Centro Stile al Alfa Romeo. Potrivit echipei, este „un semn uimitor, dar subtil, către trecut, care amintește de designurile istorice din anii trecuți și de moștenirea Alfa Romeo și Sauber Motorsport, în al 30-lea an al echipei în Formula 1”. „Începutul sezonului este întotdeauna un moment interesant, unul în care vedem rodul muncii a sute de oameni pe o perioadă lungă de timp”, a spus directorul echipei Frederic Vasseur.

  „C42 este o mașină pe care așteptăm cu nerăbdare să o vedem în curse, nu doar pentru că este prima pe care am construit-o în acest nou ciclu de reglementări, una în care cursele ar trebui să fie mai apropiate și mai palpitante, ci pentru că avem cea mai mare încredere în această mașină și sperăm că echipa face un mare pas înainte spre partea din față a grilei.”

  Alfa Romeo C42

  Lansarea oficială a mașinii C42 vine după o ieșire dificilă pentru Alfa Romeo la Barcelona, ​​unde a căzut în spatele graficelor de kilometraj. Cele trei zile de alergare au fost întrerupte de o serie de probleme, limitând echipa la doar 175 de tururi între Bottas, Zhou și pilotul de rezervă Robert Kubica. Doar Haas a parcurs mai puține tururi în timpul testului. Bottas s-a alăturat echipei de la Mercedes pentru sezonul 2022 și a spus la începutul acestei săptămâni că se bucură de primele sale zile cu Alfa Romeo, în ciuda faptului că a reușit doar 54 de tururi în primul test.

  „Dimensiunea echipei este ceva mai mică, dar nu este neapărat un lucru rău și cel puțin până acum mi-a plăcut”, a spus Bottas. „Sunt atât de mulți oameni noi și lucruri noi cu care să mă obișnuiesc, și totuși aș spune că sunt în faza de adaptare pentru a cunoaște efectiv echipa și cum funcționează totul. Dar asta face parte din învățare. Aș spune că a fost un proces destul de rapid să mă obișnuiesc cu ei. Dar există vibrații bune.”

  Alfa Romeo C42 își va face următoarea apariție pe pistă în cel de-al doilea test de pre-sezon, care are loc în Bahrain în perioada 10-12 martie, înainte de Marele Premiu al Bahrain-ului de deschidere a sezonului, pe 20 martie.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss