GP24 Media

LATEST POSTS

Alexandru Krepelka a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Krepelka
Vizualizări: 32795

Pilotul timișorean Alexandru Krepelka a devenit pentru a cincea oară consecutiv campionul României în Campionatul Național de Viteză în Coastă!

Lupta pentru titlu a fost extrem de strânsă, el încheind pe prima poziție în clasamentul general cu doar două puncte în fața lui Matei Voicu, principalul său urmăritor. La Poiana Brașov, în ultima etapă a sezonului 2022, Alexandru Krepelka a câștigat antrenamentele cronometrate, suficient pentru a-și asigura necesarul de puncte și a deveni campion la grupa 6. Titratul pilot din vestul țării a cucerit pentru prima dată laurii naționali în această competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv în anul 2018.

Pe lângă cele cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) el are și un bronz în Campionatul Național de Viteză în Coastă (2017). În ultima etapă, colegul său Mihai Alexandrescu s-a clasat pe primul loc atât la DR grupa 2, cât și la clasa Mașini Istorice, ocupând și poziția secundă la DR Open. În urma acestor rezultate, el a devenit campion național la DR grupa 2.

Krepelka

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, sponsorilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Girod – Semnalizare Rutieră, Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport
Photocredit: Arhiva Personala - Alexandru Krepelka
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES