Latest Posts

Alexandru Krepelka a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Vizualizări: 34705

Pilotul timișorean Alexandru Krepelka a devenit pentru a cincea oară consecutiv campionul României în Campionatul Național de Viteză în Coastă!

Lupta pentru titlu a fost extrem de strânsă, el încheind pe prima poziție în clasamentul general cu doar două puncte în fața lui Matei Voicu, principalul său urmăritor. La Poiana Brașov, în ultima etapă a sezonului 2022, Alexandru Krepelka a câștigat antrenamentele cronometrate, suficient pentru a-și asigura necesarul de puncte și a deveni campion la grupa 6. Titratul pilot din vestul țării a cucerit pentru prima dată laurii naționali în această competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv în anul 2018.

Pe lângă cele cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) el are și un bronz în Campionatul Național de Viteză în Coastă (2017). În ultima etapă, colegul său Mihai Alexandrescu s-a clasat pe primul loc atât la DR grupa 2, cât și la clasa Mașini Istorice, ocupând și poziția secundă la DR Open. În urma acestor rezultate, el a devenit campion național la DR grupa 2.

Krepelka

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, sponsorilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Girod – Semnalizare Rutieră, Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport
Photocredit: Arhiva Personala - Alexandru Krepelka
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Krepelka Motorsport

Latest Posts

Don't Miss