More

  Latest Posts

  Alexandru Krepelka a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

  Pilotul timișorean Alexandru Krepelka a devenit pentru a cincea oară consecutiv campionul României în Campionatul Național de Viteză în Coastă!

  Lupta pentru titlu a fost extrem de strânsă, el încheind pe prima poziție în clasamentul general cu doar două puncte în fața lui Matei Voicu, principalul său urmăritor. La Poiana Brașov, în ultima etapă a sezonului 2022, Alexandru Krepelka a câștigat antrenamentele cronometrate, suficient pentru a-și asigura necesarul de puncte și a deveni campion la grupa 6. Titratul pilot din vestul țării a cucerit pentru prima dată laurii naționali în această competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv în anul 2018.

  Pe lângă cele cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) el are și un bronz în Campionatul Național de Viteză în Coastă (2017). În ultima etapă, colegul său Mihai Alexandrescu s-a clasat pe primul loc atât la DR grupa 2, cât și la clasa Mașini Istorice, ocupând și poziția secundă la DR Open. În urma acestor rezultate, el a devenit campion național la DR grupa 2.

  Krepelka

  „Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, sponsorilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Girod – Semnalizare Rutieră, Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport

  Photocredit: Arhiva Personala - Alexandru Krepelka


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss