More

  Latest Posts

  Alexandru Botoș câștigă Race of Champions România

  Vizualizări: 4222

  In Duminica ce tocmai a trecut, am avut parte de un eveniment interesant pentru SIM Racing-ul autohton. Este vorba despre Race of Champions, iar aici i-am găsit la luptă pe piloții campioni din Romanian Rally League și Racing League Romania. Platforma folosită a fost DiRT Rally 2.0, toți piloții folosind același material de concurs, Mini Cooper RX.

  Cele două semifinale s-au ținut pe circuitul Hell din Norvegia. Din RLR cel mai rapid a fost Andrei Bechir, iar de la RRL, Alexandru Botoș a reușit să câștige semifinala sa.

  Finala s-a desfășurat în trei părți pe trei circuite diferite. Prima finală, cea de la Silverstone, i-a revenit lui Botoș. Bechir și Jancsi Soos ocupă celelalte două locuri pe podium.

  Botoș câștigă și finala a doua de la Barcelona. Radu Dumitrescu vine locul 2, iar Bechir prinde locul 3.

  Ultima cursă, cea de la Abu Dhabi, a fost una spectaculoasă. Inițial, Soos trece primul, dar primește o penalizare de 5 secunde și astfel, Botoș câștigă cursa, el reușind să ajungă destul de rapid la vârf, după ce a plecat ultimul în manșă. Dumitrescu vine pe 2, iar Octavian Bostan pe 3, acest podium fiind și cel final.

  Așadar, Alexandru Botoș este primul campion al campionilor din SIM Racing-ul românesc, acesta fiind primul campion al seriei Romanian Rally League.

  Foto-Press.bmwgroup.com

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss