GP24 Media

LATEST POSTS

Alexandru Botoș câștigă Race of Champions România

Vizualizări: 23088

In Duminica ce tocmai a trecut, am avut parte de un eveniment interesant pentru SIM Racing-ul autohton. Este vorba despre Race of Champions, iar aici i-am găsit la luptă pe piloții campioni din Romanian Rally League și Racing League Romania. Platforma folosită a fost DiRT Rally 2.0, toți piloții folosind același material de concurs, Mini Cooper RX.

Cele două semifinale s-au ținut pe circuitul Hell din Norvegia. Din RLR cel mai rapid a fost Andrei Bechir, iar de la RRL, Alexandru Botoș a reușit să câștige semifinala sa.

Finala s-a desfășurat în trei părți pe trei circuite diferite. Prima finală, cea de la Silverstone, i-a revenit lui Botoș. Bechir și Jancsi Soos ocupă celelalte două locuri pe podium.

Botoș câștigă și finala a doua de la Barcelona. Radu Dumitrescu vine locul 2, iar Bechir prinde locul 3.

Ultima cursă, cea de la Abu Dhabi, a fost una spectaculoasă. Inițial, Soos trece primul, dar primește o penalizare de 5 secunde și astfel, Botoș câștigă cursa, el reușind să ajungă destul de rapid la vârf, după ce a plecat ultimul în manșă. Dumitrescu vine pe 2, iar Octavian Bostan pe 3, acest podium fiind și cel final.

Așadar, Alexandru Botoș este primul campion al campionilor din SIM Racing-ul românesc, acesta fiind primul campion al seriei Romanian Rally League.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-Press.bmwgroup.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES