More

  Latest Posts

  Alexandru Botoș câștigă Race of Champions România

  In Duminica ce tocmai a trecut, am avut parte de un eveniment interesant pentru SIM Racing-ul autohton. Este vorba despre Race of Champions, iar aici i-am găsit la luptă pe piloții campioni din Romanian Rally League și Racing League Romania. Platforma folosită a fost DiRT Rally 2.0, toți piloții folosind același material de concurs, Mini Cooper RX.

  Cele două semifinale s-au ținut pe circuitul Hell din Norvegia. Din RLR cel mai rapid a fost Andrei Bechir, iar de la RRL, Alexandru Botoș a reușit să câștige semifinala sa.

  Finala s-a desfășurat în trei părți pe trei circuite diferite. Prima finală, cea de la Silverstone, i-a revenit lui Botoș. Bechir și Jancsi Soos ocupă celelalte două locuri pe podium.

  Botoș câștigă și finala a doua de la Barcelona. Radu Dumitrescu vine locul 2, iar Bechir prinde locul 3.

  Ultima cursă, cea de la Abu Dhabi, a fost una spectaculoasă. Inițial, Soos trece primul, dar primește o penalizare de 5 secunde și astfel, Botoș câștigă cursa, el reușind să ajungă destul de rapid la vârf, după ce a plecat ultimul în manșă. Dumitrescu vine pe 2, iar Octavian Bostan pe 3, acest podium fiind și cel final.

  Așadar, Alexandru Botoș este primul campion al campionilor din SIM Racing-ul românesc, acesta fiind primul campion al seriei Romanian Rally League.

  Foto-Press.bmwgroup.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss