More

  Latest Posts

  Alexander Albon vizează revenirea în Formula 1 în 2022

   

  La doar câteva săptămâni distanță după ce și-a pierdut locul în cadrul echipei Red Bull Racing și a rămas fără un loc disponibil pentru 2021, Alexander Albon a discutat prin intermediul unei întâlniri cu presa despre planurile sale pentru viitorul apropiat.

  După un sezon 2020 mai curând modest făcut de Alexander Albon, echipa austriacă a decis să-l treacă pe linie moartă în favoarea lui Sergio Perez. Astfel, pilotul thailandez cu origini britanice a rămas fără loc la Red Bull și va concura în acest sezon în DTM.

  El a admis în fața presei că a fost dureros să-și piardă locul, dar totodată a afirmat că a trecut repede peste această decizie și că acum se concentrează pentru revenirea în Formula 1 alături de Red Bull sau Alpha Tauri în sezonul viitor.

  “Această veste a fost una dureroasă, dar nu este acum momentul să-mi plâng de milă. Va trebui să mă regrupez și să revin cât se poate de repede.” a declarat Albon în întâlnirea avută astăzi cu presa.

  “Scopul meu este să îmi asigur un loc pe grila de start pentru sezonul viitor, dar și să fiu pregătit pentru acest sezon, mai ales când știm cu toții că încă avem de-a face cu Coronavirusul. În această iarnă, m-am pus la punct cu condiția fizică, m-am antrenat din greu pe simulator și în câteva zile sper să pot testa modelul din DTM.” a concluzionat pilotul thailandez.

  Alexander Albon a debutat în Formula 1 în 2019 alături de Toro Rosso, actuala Alpha Tauri. După ce a stârnit un val mediatic foarte pozitiv grație evoluțiilor sale, thailandezul a fost imediat adus în rândurile echipei Red Bull, acolo unde l-a înlocuit pe Pierre Gasly. Din nefericire, rezultatele bune din 2019 nu au fost repetate în 2020, iar Red Bull Racing a decis să îl înlocuiască cu Sergio Perez.

  Sursa: Crash.net

  Photocredit: Motorsport Magazine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss