GP24 Media

LATEST POSTS

Alexander Albon vizează revenirea în Formula 1 în 2022

Vizualizări: 11410

 

La doar câteva săptămâni distanță după ce și-a pierdut locul în cadrul echipei Red Bull Racing și a rămas fără un loc disponibil pentru 2021, Alexander Albon a discutat prin intermediul unei întâlniri cu presa despre planurile sale pentru viitorul apropiat.

După un sezon 2020 mai curând modest făcut de Alexander Albon, echipa austriacă a decis să-l treacă pe linie moartă în favoarea lui Sergio Perez. Astfel, pilotul thailandez cu origini britanice a rămas fără loc la Red Bull și va concura în acest sezon în DTM.

El a admis în fața presei că a fost dureros să-și piardă locul, dar totodată a afirmat că a trecut repede peste această decizie și că acum se concentrează pentru revenirea în Formula 1 alături de Red Bull sau Alpha Tauri în sezonul viitor.

“Această veste a fost una dureroasă, dar nu este acum momentul să-mi plâng de milă. Va trebui să mă regrupez și să revin cât se poate de repede.” a declarat Albon în întâlnirea avută astăzi cu presa.

“Scopul meu este să îmi asigur un loc pe grila de start pentru sezonul viitor, dar și să fiu pregătit pentru acest sezon, mai ales când știm cu toții că încă avem de-a face cu Coronavirusul. În această iarnă, m-am pus la punct cu condiția fizică, m-am antrenat din greu pe simulator și în câteva zile sper să pot testa modelul din DTM.” a concluzionat pilotul thailandez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Alexander Albon a debutat în Formula 1 în 2019 alături de Toro Rosso, actuala Alpha Tauri. După ce a stârnit un val mediatic foarte pozitiv grație evoluțiilor sale, thailandezul a fost imediat adus în rândurile echipei Red Bull, acolo unde l-a înlocuit pe Pierre Gasly. Din nefericire, rezultatele bune din 2019 nu au fost repetate în 2020, iar Red Bull Racing a decis să îl înlocuiască cu Sergio Perez.

Sursa: Crash.net
Photocredit: Motorsport Magazine
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES