More

  Latest Posts

  Alex Zanardi înaintează cu recuperarea: a reușit să își miște mâinile

  Fostul pilot de Formula 1 și legenda Indycar Alex Zanardi, a făcut un pas important în recuperarea sa, după accidentul teribil cu un handbike, de anul acesta din iunie. Ziarul italian Corriere della Sera a scris că Zanardi (54), și-a recăpătat auzul și văzul și a reușit să le răspundă medicilor și soției, Daniela, cu mișcări din brațe.

  Doctorii au confirmat că Zanardi este capabil să își miște mâinile la cerere și să arate semnul „Ok”. De asemenea, și-a întors capul către soția sa. Acesta nu poate încă să vorbească, deoarece incizia din traheea sa este ținută deschisă, ca măsură de precauție.

  Zanardi a devenit multiplu campion Paralympic la handbike, după ce și-a pierdut picioarele într-un accident din Indycar în 2001. După un accident oribil, în Siena Italia, în acest an, în care s-a lovit de un camion în timpul unui tur caritabil, Zanardi a intrat în comă indusă, deoarece a suferit leziuni cerebrale și faciale.

  După 5 operații, în Siena și Milano, el a fost transferat în Padua, mai aproape de familia sa, în 21 noiembrie. Doctorii sunt destul de optimiști acum. Ei spun că își va recupera majoritatea funcțiilor cerebrale. Nu este prima dată când Zanardi are de trecut un astfel de obstacol medical și de fiecare dată s-a întors la fel de puternic.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss