GP24 Media

LATEST POSTS

ALEX RINS EXCLUS DIN MARELE PREMIU AL CATALUNIEI

Alex Rins
Vizualizări: 14749

Pilotul Suzuki Ecstar, Alex Rins, a fost exclus din Marele Premiu al Cataluniei, după ce şi-a fracturat braţul drept joi dimineaţă, în timpul unui incident de ciclism.


După o examinare la Spitalul Universitar Dexeus din Barcelona, Rins a fost declarat nepregătit pentru a participa în Marele Premiu. Fractura sa a fost stabilizată și va fi supus unei intervenții chirurgicale vineri.

Acest lucru vine ca o lovitură uriașă pentru Rins şi speranţele sale la titlu. După patru abandonuri de cursă succesive, acesta a fost aruncat la 82 de puncte de Fabio Quartararo, care se află acum în fruntea clasamentului.

Alex Rins

Până în prezent, Suzuki nu a anunţat încă dacă îl va înlocui pe Rins în cea de-a șaptea rundă a sezonului 2021. Dacă Rins va fi totuşi înlocuit, probabil va fi pilotul de teste Sylvain Guintoli, care va fi prezent tot weekendul la circuit lucrând pentru BT Sport și care ar putea pilota un GSX-RR la testul de după cursă de luni – deși acest lucru nu este încă stabilit.

Rins nu va avea mult timp pentru a se recuperat înainte de următoarea cursă, care este GP-ul german la Sachsenring pe 20 iunie, înainte ca seria să se îndrepte spre Assen o săptămână mai târziu.

Acesta este al doilea sezon consecutiv în care Rins a fost nevoit să rateze curse din cauza accidentărilor, fiind forțat să părăsească GP-ul Spaniei de anul trecut când și-a rupt umărul într-un accident de calificare.

Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES