Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  ALEX RINS EXCLUS DIN MARELE PREMIU AL CATALUNIEI

  Pilotul Suzuki Ecstar, Alex Rins, a fost exclus din Marele Premiu al Cataluniei, după ce şi-a fracturat braţul drept joi dimineaţă, în timpul unui incident de ciclism.


  După o examinare la Spitalul Universitar Dexeus din Barcelona, Rins a fost declarat nepregătit pentru a participa în Marele Premiu. Fractura sa a fost stabilizată și va fi supus unei intervenții chirurgicale vineri.

  Acest lucru vine ca o lovitură uriașă pentru Rins şi speranţele sale la titlu. După patru abandonuri de cursă succesive, acesta a fost aruncat la 82 de puncte de Fabio Quartararo, care se află acum în fruntea clasamentului.

  Alex Rins

  Până în prezent, Suzuki nu a anunţat încă dacă îl va înlocui pe Rins în cea de-a șaptea rundă a sezonului 2021. Dacă Rins va fi totuşi înlocuit, probabil va fi pilotul de teste Sylvain Guintoli, care va fi prezent tot weekendul la circuit lucrând pentru BT Sport și care ar putea pilota un GSX-RR la testul de după cursă de luni – deși acest lucru nu este încă stabilit.

  Rins nu va avea mult timp pentru a se recuperat înainte de următoarea cursă, care este GP-ul german la Sachsenring pe 20 iunie, înainte ca seria să se îndrepte spre Assen o săptămână mai târziu.

  Acesta este al doilea sezon consecutiv în care Rins a fost nevoit să rateze curse din cauza accidentărilor, fiind forțat să părăsească GP-ul Spaniei de anul trecut când și-a rupt umărul într-un accident de calificare.

  Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: MotoGP  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare? Dacă reușești, noi te premiem!
  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.
  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss