More

  Latest Posts

  Alex Rins câștigă la photo finish la Silverstone

  După sesiunea de calificări de ieri, Marc Marquez părea favoritul principal la victoria de azi. Condiții meteo excelente și o atmosferă incendiară în tribune i-au așteptat pe piloții clasei MotoGP.

  Debutul cursei a fost electrizant. Fabio Quartararo a căzut imediat după start. In spatele său, Andrea Dovizioso nu a avut nici o șansă de a scăpa și a lovit în plin motocicleta lui Quartararo, rezultatul fiind unul foarte dramatic pentru pilotul de la Ducati. Căzătură și abandon pentru învingătorul din Austria.

  Marc Marquez a avut un start fulminant. Spaniolul și-a păstrat prima poziție. Singurul care a putut ține pasul cu pilotul spaniol a fost compatriotul său de la Suzuki, Alex Rins. In spatele lor, Valentino Rossi a pierdut teren vertiginos, deși avusese un start foarte bun.

  A urmat o perioadă de oarecare acalmie. Singurul punct de interes a fost dat de acroșajul spectaculos dintre Johann Zarco și Miguel Oliveira. In încercarea sa disperată de a depăși, Zarco a calculat greșit manevra de depășire și l-a scos în decor pe Oliveira.

  Finalul cursei a fost unul în aceeași notă cu debutul întrecerii. Alex Rins și Marc Marquez au oferit un spectacol de zile mari. Cei doi spanioli au purtat un duel la baionetă pentru victorie, cu numeroase depășiri.

  În cele din urmă, Alex Rins a obținut victoria la photo finish după un atac electrizant dat în ultimul viraj asupra lui Marc Marquez. Imediat în urma celor doi protagoniști a urmat Maverick Vinales, în timp ce, Valentino Rossi și Franco Morbidelli au completat top cinciul din Marea Britanie.

  Cal Crutchlow, Danilo Petrucci, Jack Miller, Pol Espargaro și Andrea Iannone completează top zecele de la Silverstone. Revenit după o accidentare îndelungată, Jorge Lorenzo s-a clasat pe un modest loc 14, la peste jumătate de minut în urma protagoniștilor zilei.

  In urma cursei de astăzi, Marc Marquez ia o opțiune foarte serioasă pentru titlul mondial. Spaniolul are 250 de puncte și are un avans considerabil în fața lui Andrea Dovizioso, cel care a acumulat 172 puncte până acum. Podiumul provizoriu este completat de Alex Rins, învingătorul de azi având un total de 149 de puncte după primele 12 grand prix-uri.

  Următoarea întâlnire cu piloții campionatului mondial de motociclism viteză va avea loc în perioada 13-15 septembrie, cu ocazia Marelui Premiu al Statului San Marino, organizat pe circuitul Misano.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss